香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #20

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
https://www.instagram.com/p/CcVRexJJUCR/
高先電影院
暫不提供影廳內任何飲食安排

4月30日前,顧客需要打至少一針或持有效豁免證明,方可入場
5月1日至5月30日,顧客需要打至少兩針,或持有效豁免證明,方可入場
2021年?
而家MCL 應該嫌煩
一刀切唔開放飲食
幕好細
月老MCL 繼續上
4月27日先上
疫市加價
恃自己多院就咁
MCL #ngye#
安樂自己都有做串流
尻估
有錢邊個唔想掠到盡
應該太小員工有打針符合唔到要求開唔到野食
咪炒哂佢哋換批打哂第三針嘅人入嚟做
戲院啲職員又唔係咩專業工種 ,要取代好易姐
講到咁易做左啦
盡量支持高先
安樂咪就係香港片商
咁就多數唔係串流網站上先啦……
如果網上買左飛
放飛比人 係咪比qr code就得?
唔該晒~
就算無呢句三針即開飲食,戲院個疫苗通行證都係31/5到期加辣,職員/客都全三針

只係早與遲既分別,而家同你講唔使既院線,

可能下禮拜就會大事公佈話已齊針可以食野(你睇之前既D類餐廳咪又係咁)
凝住佢d 戲都爛到癲
諗住有人話好睇先入場算
有無巴打有cinema city vip 係到佐期但俾佢清佐分? 佢fb 寫"其會籍及會員積分有效期將會自動延長120日(由原本到期日計起),並在恢復營業後10天內完成更新。"
係未點都琅俾清一次分之後再reload 番?
香港英皇戲院將於4月21日重開, 根據香港政府公布之《預防及控制疾病(規定及指示)(業務及處所)規例》(第599F章)及《預防及控制疾病(疫苗通行證)規例》(第599L章):

▪️2022年4月21日至4月29日,入場觀眾需要打至少一針或持有效豁免證明方可入場。

▪️2022年 4月30日至5月30日,入場觀眾需要打至少兩針或持有效豁免證明方可入場。

根據指引,入場前戲院職員需檢查顧客之安心出行及「疫苗通行證」。持有「有效豁免證明」之觀眾,請出示實體證明書或包括二維碼的紀錄供處所職員掃描。

請大家預留時間,提早入場。4月21日戲院見☺️
【🔥火速撲飛】🎬戲院重開!立即網上訂票,仲有精美禮品送🥰

🌟為慶祝戲院重開及高先電影院一周年,現凡於高先電影院票房或網上訂購門票,均可獲贈 RAZE x GOLDEN SCENE CINEMA 口罩或彷皮口罩套乙個,隨機附送,先到先得!立即撲飛!

購票🎞|https://bit.ly/37zCmEf

#高先電影院 #GoldenSceneCinema
想問下係咪要等到21號先有得親身買飛?
呢排戲院係咪都唔會開購票處?
究竟要打幾多針先入到去睇
又一針又兩針又三針
嘉禾imax得megabox?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞