香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #20

1001 回覆
9 Like 8 Dislike

但嘉禾係特別多人地幾套冇折扣優惠嘅戲咁
pps係要網上付款先有?
現場付款都有嗎?
CGV都係,基本上洲立、環球、WB、迪士尼發行果啲都唔會有信用卡折/用到會員coupon同埋係上映期間
好明顯百老滙係未update 啦
連dune 都仲有
係片商要求 唔關戲院事
有折喎

印象中百記只係大片第一二星期用唔到買一送一
discount 買飛係有既
買吓邊種買一送一
會員冇
AE有
Discount 要一或者兩個禮拜之後先有
但係會員可以照儲分
因為第五波之後啱啱開返先唔限
之前Kingsman Matrix 蜘蛛俠都係頭一 兩個禮拜冇折
講政見嘅話,得高先睇得啦
唔該您
https://www.facebook.com/cinemacityhk/photos/a.933728696654871/5602641376430223/

【CINEMA CITY⚠️ 重開後票價優惠‼️】
⭐️旺角 Cinema City Langham Place
(1)平日首場➡️ $38
(2)假日首場➡️ $58
⭐️銅鑼灣 Cinema City JP
(1)平日首場➡️ $38
(2)假日首場➡️ $48
(3)逢星期日至四尾場➡️ $68
⭐️九龍灣 The Metroplex 星影匯
(1)小童及學生平日全天➡️ $38
(2)逢星期日至四尾場➡️ $48
(3)貴賓影院首場➡️ $78
(4)貴賓影院早場➡️ $98
⭐️柴灣 Cinema City Chai Wan
(1)每日首場及尾場➡️ $38
⭐️荃灣 Candy Park by Cinema City
(1)假日首場➡️ $38
(2)每日尾場➡️ $58
*優惠期:由2022年4月21日起至另行通知。
*3D電影及因片長關係加價之電影需補回差價。
*不適用於4DX版本、優先場、特別場、包場、團體購票及與發行商有特別協議之電影或指定電影(如適用)。
*如有任何爭議,CINEMA CITY保留所有最終決定權。
#CinemaCity票價優惠 #CinemaCityHK
IMAX batman MCL已開售
等緊英皇開賣
用AIA飛扣 平啲
2舊水
sor膠咗 之前不嬲都有 依家唔知點解無咗
覺得GH唔係星期三本身都已經好抵玩
如果要再抵玩d都係$1做會員/星期三先去睇 會再抵d
呢齣好似唔係 imax 機拍,可以唔駛睇 imax 都得
片長關係票價加50
大家又儲落幾時張未用
有排睇
我9張都唔知點算
要搵啲食左無敵星星既朋友
Drs仲未有預售
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞