香港戲院會員優惠全攻略 / 新片資訊交流 #20

1001 回覆
9 Like 8 Dislike
可以唔睇場次?
票價係唔係計兩場最貴嗰一場
恭喜《蜘蛛俠:不戰無歸》香港票房勁破一億!🏆🏆🏆
🕷《蜘蛛俠》系列首個一億票房
🕷疫情後香港首個一億票房
🕷Sony Pictures HK首個一億票房
衷心感謝大家嘅支持🙏🏻❤️

https://www.instagram.com/p/CX_XPUNPkgW
個人感覺
香港迪士尼算幾重視呢套
幾多宣傳
「同一場次最多可享買四送四。所有買一送一之戲票,均必須以正價購買,不設會員折扣優惠及累積積分,另不能與其他優惠同時使用。」

ching你試過可以買唔同戲?
百老滙係可以, 我都試過買一送一連睇兩場戲
一路都係咁用

一場今日一場聽日都得
多謝兩位ching教路
Don’t look up 🙏👍🏻
唔會又封院掛
今年都埋尾啦
希望大家新一年好戲連場 👏🏽👏🏽👏🏽
打針先入得戲院
好彩冇續會員
繼續搞死戲院
過年唔洗睇戲了
仲著數過mcl max 🤡
今日Netflix 睇左tick tick boom
無諗過Andrew Garfield 咁唱得👏🏽
2022年1月至3月 新片上映時間 更新至 3.1.2022

1月6日
死亡立方
致命24小時
Titane (變鈦)
West Side Story (西城故事)
Some Like It Rare (肉罷不能)

1月13日
藍宇(2001)
妄想代理人(後篇)(2004)
極速快遞
逃獄兄弟2
古董局中局
Aline (聲夢戀歌)
Scream (奪命狂呼)

1月20日
熱帶往事
東京復仇者
The 355 (355:諜影特攻)
Pil's Adventures (皮爾大冒險)

1月26日
Morbius (魔比煞)

1月27日
Thomas & Friends™ 索多島盃競速大賽

1月29日
Sing 2 (星夢動物園2)

2月1日
闔家辣
飯戲攻心

2月4日
Moonfall (月球隕落)

2月10日
12日
緣路山旮旯
Marry Me (非常巨星揀老公)
Death on the Nile (尼羅河謀殺案)

2月17日
Uncharted (秘境探險)
Ambulance (十字衝鋒車)

3月3日
The Batman (蝙蝠俠)

3月10日
Turning Red (熊抱青春記)
死亡立方個名睇落似Cude啲fd
查吓原來真係
死亡立方個名睇落似Cube啲fd
查吓原來真係
直情係原版導演認可嘅翻拍嚟
個中文名已經feel 到會伏
戲院會員月尾到期
睇嚟可以唔使續
唔續住喇
我都要拿拿聲用埋d分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞