發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
我覺得因為女人衫大部分都會突顯女人身材
裙露腿
背心露胸 膊 腰
但男呢 香港大部分男人唔高 冇身材
唔做運動
冇得用衫show自己優點
咪透過過度設計 同名牌logo 搞到自己好型
而家男仔係咪仲興 避彈衣
鐘意依啲既女本身都多數無運動,身形都唔會好,不了
黎緊冬天著避彈衣幾好
又可以袋口罩, 又可以袋消毒酒精
女人矮著oversize tee 係為露腿 令人覺得矮都好 有腿
男人矮著oversize 可以有咩目的? 問心 咪就係潮牌做oversize 咪買oversize著囉
So ture
尤其是唔係藝人唔係model唔想出名既靚女
扮到咁靚引埋一班狂蜂浪蝶要不停拒絕人其實都好攰 唔知為乜 做個朋友又俾人話收兵
成日喺街被抄牌唔肯俾電話又俾人話吊高黎賣
根本香港地生活已經多野煩 靚只係為吸引鐘意既嗰一個人就已經夠
fb ig更加唔想po 引埋一大堆唔識既人pm都唔知為乜
睇幾矮,160就真係救唔到170夠大隻都ok既
男人著衫有幾可講目的
因為女係靠外表,男係靠金錢

男有錢,渣架法拉利去到蘭桂坊,就算163著tshirt孖煙通踢拖都有女

女就算有樣有身材,如果表現唔到出黎,就無人簡

呢d咪就係個分別
香港男性之間最大嘅問題係只要其中一個果日著得型少少,好似而家秋冬只係著件causal 款西裝褸,已經會不停被人問今晚係咪去飲
結果好多人怕醜永遠只著tee 風褸 波鞋
醫療
冇錯
有歷練既毒撚到中年都係死中佬
好似唔少女護都有染髮
P到呢 好心有自信就咪撚搞咁多野啦
太多人冇自己嘅諗法人云亦云
眼見香港男仔其實個底都唔算差
保養下皮膚其實已經好好
適量操嘢真係健康
但我真係講唔出係開心
好撚辛苦
個墊
如果佢地係普通毒撚呢佢地其實係上流社會都係低層次,同高富帥都係差一大節
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞