發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
冇話唔做運動喎
鋼條一支唔吸引 咪又係瘦排骨
女人會覺得型,得連登仔仇富
男人想著得好粉少都俾連登仔放上網

香港男人十八度著大褸戴頸巾
https://lih.kg/2768028
lm
岩呀,跑步勁果d全部鋼條型,線條勁靚,

橫掂都變左健身台,

而家d bulk型岐視瘦/鋼條我又講下喇,

相同情況大家都有操過,一個bulk一個鋼條。

首先一定係鋼條靈活d,

起碼可以徒手R背脊,

肌耐力更加唔洗講,

鋼條型追求“持久”為主,

去睇下馬拉松頭幾名就知,

而唔係追求最大力量,周圍同人講,

“我今日舉到200磅”

bulk相對下得一個字“鈍”,

空有一身力量,肌肉量越大,

越限制左肢體可以伸展既複度,

一身裝甲變成郁動既負累,

同埋真係唔好懶,懶一個禮拜又變晒肥肉,

再操都係俾肥肉遮晒d線條。

鋼條型“靈活”適合任何運動,完美著衫身型,

Bodybuilder“鈍” 無間地獄,過份追求身型,

做到某個程度“只可以做重訓”,

做唔到大部份需要靈活性既運動,

肌肉帶黎既外觀俾世俗人既感覺,

就係突兀,留返黎俾你地自己人圍爐打丁,

唔好出黎晒命,聽下斯路講野啦。

鬥hehe黎講,

安志杰依個身型就無敵,

有姿勢有實勢,

著咩style都得,

個樣badass夠晒man,

望落成個brad pitt咁
盛行父權嘅國家 男嘅稍微打扮下就會俾人妙
不如貼下日常點襯對比下

自己唔識襯衫 諗住喺條街度參考下啲人點著
你老母完全冇參考價值
成日懷疑係咪自己品味有問題
依家先知唔係我嘅問題
反而都覺得啲女著得好靚
好想學點襯衫
其實我幾好奇班一路講做完尖變大隻就會好睇嘅尖撚有幾多個真係有佢哋口中嗰個身形,又有幾多個真係洗過錢同時間擺喺襯衫上面。

人係要做運動保持下身形嘅,但係唔係做完尖身材好就唔洗襯衫,呢個世界有樣嘢叫分場合着衫 btw唔講啲中性打扮,bulk仔著西裝已經唔好睇啦,一路係咁喺度講話身材唔好着衫都唔會靚都唔會有女鍾意;調返轉頭,就算唔講身高唔講小拳石,唔識着衫、唔識講嘢,一味練大仔係啲女眼中咪又係大舊飯戇鳩仔一件?
講講吓變gym post
啲女唔鐘意唔緊要 係佢地膚淺 我地gym撚同好會識得欣賞 做gym做耐咗就唔係為咗吸引異性 係要挑戰極限好有意義
其他人襯衫研究fashion肯定都係為咗溝女
哦,明喇!

姐係做gym就可以成為有修養既個人喜好,

襯衫就無資格。

我認為你響度抹黑做gym界,

我識做gym d朋友好謙虛,

對其他野接受程度好高唔會隨意貶低其他事物。
同爆肌男打過波,通常跳得唔高
去銅鑼灣行吓
不如假日去Soho區行下仲好
咁潮carry唔起
聽下首歌先
最中意睇喱啲post
gym 撚大戰 襯衫撚
沉默是幫兇
同意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞