發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
甜筆神
其實真係有仔會鐘意d 弱智童裝咩好好奇
搵個靚仔又比人話膚淺
一定有位入
乜撚叫西方潮人
呢種?

駁唔到
反而睇落單薄,有肚腩仲受落
因為個班仔就係唔諗D女鍾意咩 做自己先溝到女
好似你地咁又話太大隻D女唔鍾意 點著D女又唔鍾意 做人做到咁ON9唔好講溝女
點會無
口味嘅嘢
著卡通衫都屌打大部分連登仔
睇標題都估到有呢張
你可以睇下連登童童d post
唔得
要緊身T
打對波出黎邊個理你啲衫襯唔襯
仲有儒家褲 個個金睛火眼睇gap 上身著咩who care
或者咁講,練大隻操肌做運動減肥算係少數一個人可以靠後天努力令自己外型加分嘅方法,而且基本上你肯努力就得,無論男女都係如果一個人連咁明顯直接嘅嘢都唔肯做,其實都冇心令自己外型進步,你係唔會比到一種你想改變嘅魅力進步俾人睇,唔係話要操到top 1%身材,但起碼似返個人先

就算你講嘅mirror, 佢哋嘅身形要有好普遍嘅瘦撚練到咁,其實都可能需要一年時間你肯努力投放一年係自己身形到,你嘅心態已經贏咗好多人,久而久之你外型都唔會差仲有你講嘅Rocky,佢根本天生個樣就係粗獷,你諗吓如果佢唔操野咪仲大鑊,一定20幾歲就成個猥瑣廢老咁,雖然佢而家唔一定係最殺食嘅外型,但起碼睇落夠man,都算係你所講嘅搵到自己適合嘅路線
蓋伊

幾乎係天然健身極限
杉乜撚嘢
衫都唔識
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞