發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
著得咁型嘅 歌定咩嚟
有啲離題 不過分享下

佢比唔到嗰種極致嘅快樂感你
但如果你有keep住做,Record低自己紀錄

有set個目標比自己,見證住自己有進步,
箇中成就感係好大,會有一種平穩嘅快樂感,滿足感。
然後會推動你繼續去做

做人,搵到一樣嘢有Inner Motivation 去做。

細個通宵打機,受嘅嘅痛苦唔會細
但遊戲入邊嘅獎賞,成就系統,
同一班人一齊努力 達成目標嘅時光
Game友入邊對你角色裝備表露出羨慕嘅眼光
呢啲都係推動你一放學不停衝返去嘅理由

呢個獎賞迴路其實仲喺度,你只係需要搵到啱嘅方法姐
潮流台都要有邏輯
就係太多人抱住練少少就夠溝女嘅心態,事實係你追求嗰種鋼條型一樣係操得好辛苦,要好長時間既自律,最快都一兩年,仲要依一兩年係操得啱食得啱
比另外一個冇咁大隻嘅台灣kol你哋睇,佢應該係你哋所謂鋼條嘅極致,但人哋一樣操咗接近10年,squat到200kg, 推到100幾kg, 一定唔係你講嘅練少少就得
依種你哋所謂嘅鋼條身材,一樣要付出好多心機,事實係得好少人有,就係因為你哋抱住練少少就算,好多人玩幾年都係都係無效果唔係話要練到好大隻,屌你香港超過一半後生仔瘦到仆街都算,仲要通常姿勢唔好,又圓肩又盆骨前傾,做下gym似返個人再襯杉都唔遲啦,行出嚟成個et咁
杜琪峰班男角好多都係有歷練嘅型
不過呢度淨係識得諗著衫打扮
香港大部分男人唔做運動係點得出嚟嘅結論
呢句同有錢佬講錢唔係萬能差唔多意思
香港戴頂冷帽都覺得你奇L怪怪
見到你呢句Ching你都係出返去先啦
你講到咁更加無得比較 正常演員外型本身已經唔會太差 係電影入面既look就算唔係著靚衫都係有專人諗過點配合個角色
如果現實中見到個林雪咁既人又唔打扮 有幾多人會睇得出佢好有歷練而覺得型?
女仔唔係欣宜咁肥
有對大波露出黎。海陸空三方面兵仔圍住哂
仲加頂貨車帽
男人要型係靠歷練
真 條街廿零歲個啲全部柒頭黎
連登仔到40歲會自動變金城武

其實你打完出黎有無少少尷尬

金城武邊夠連登仔靚仔
更加多尖撚肥唔肥壯唔壯咁撚樣,果臉自信真係唔知邊度嚟
呢啲叫有著衫咩?
好正 唔知佢而家點
其實對佢嚟講呢件可能唔叫oversize
女仔不嬲D衫又靚又多款過男仔
下面果張都好正好好肉地
唔識睇有冇加墊?
好想睇波仔
請參考金鐘連登仔
問下身邊啲女人先啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞