發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike

唔駛富豪級
你上網睇下tinder heymandi
有樓車巴同無嘅巴都已經差別待遇
撚有女問你著開咩衫咩

oversize 杉樹
好想請佢食雪糕
heymandi就唔好拎出講 傻人集中地
呢個已經好正常,條仔今日應該會比強風吹走果種
認真男人真係唔係靠著衫呢d
唔講錢同性格/氣質呢d虛野

高大有型先應該係男人既標準 加上笑容談吐
基本上俾女仔感覺佔左7成 著衫set頭只係幫你顯得更man

事實上有d身型 合身既淨色T牛仔褲已經好夠
反而學下點更加有風度 一d小動作先係加分位

所以個人覺得男仔外型乾淨陽光就夠 搞咁多做咩 主要係香港毒L/mk/韓仔書生太多 冇番d男人氣慨
靚仔都一樣有差別待遇
咁唔係已經說明錢同樣都係同等吸引條件?
我係女人都覺得係
啲男人手臂唔好竹竿咁上身橫少少,著fit size嘅tee同短褲已經好型好好睇
不過可能有generation gap,啲靚妹鐘意的士佬打扮潮童掛
仲有而家啲仔好興果啲括號 ( ) 留海我都睇唔透通常呢啲髮型都配柒頭樣
蓋伊咁著都一般
講中哂 人地係要Tyson yoshi 個款
啲女鐘意咪得
簡簡單單 做下gym tee加短褲都好型
好過啲矮仔幾十層layer 懶係韓風果啲
同齡黎講,一個瘦弱mk仔
同一個有肌肉abc打扮嘅男仔
好肯定後者食女輕鬆過前者
好柒
港男成日幻想
蓋伊唔係YouTube都未必溝到女
人地鐘意anson Lo kong Ian個種細隻 小肌肉男多d
呢啲衫如果見到香港人著會覺得柒到仆街

可能身型/樣問題,或者social norms唔接受到呢啲
睇下食咩女姐
甜筆神
佢同你講既野無衝突
因為年齡增加,歷練唔一定增加

你望下你樓下個看更就會明
Up得出佢名 大家年紀都唔細了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞