發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
fashionshow 唔代表大眾審美

唔通健美先生又代表大眾審美

不如以溝女計街訪下d女鍾意咩type

以自high 計 gym撚就應該係TOP

成日出d懷才不遇po
你搞錯左少少
fashion show 係影響大眾審美
但唔係「代表」大眾審美
依種身形加靚仔就夠
https://youtu.be/7ko_dZvSeJI

oversize同性覺得柒,

慘得過d女鍾意。

總結:

想吸引同性就練大隻做下gym,

想吸引異性就自己諗

利申:肥矮毒著skinnyfit
果d 咩鬆身衫,闊袍大袖果d 衫,人生得高著都無乜野
一班矮撚著撚到柒到仆街,另外果d 咩復古look 真係咩人著都柒,得啖笑
瘦弱mk仔大把mk妹妹食啦
柒到有錢都彌補唔到嗰陣柒味
扮乜撚野
你咪就係左二個條死傻鳩
我驚大部分人連佢依個身型都未必有
我覺得男仔好似只要著普通啲,傳統啲,唔好太跟上潮流就唔會7
唔講樣 身形計鋼條型最煞食,

之後就算無keep住操都唔會變到好肥。

又著到slimfit skinnyfit果種顯高感。
樣都無啦
點解瘦就弱
大把瘦撚做到引體,跑步又勁
相反bulk既連一下引體都未必做到,又跑得慢
香港既瘦撚係無力無氣扇
前排右2唐唐
認真,睇下bulk成點,如果你真係操得fit,大隻得種bodyfat控制係12-20, bodyweight 野一樣可以好勁,肌肉夠強神經連接又強,做起引體動作都會靚過瘦撚靠身體輕夾硬拉

https://www.youtube.com/watch?v=b75SFfhtGYQ
你自己睇下個分別

跑步呢啲就肯練就得,有練開嘅大隻佬一定勁過冇練跑既瘦撚,大過三鐵CrossFit撚又大隻又好氣
次次衣著post都變gym post
笑死
次次衣著post都變gym post
笑死
其實知佢地好勁 打死人添,

但係著衫靚好似唔係幾關佢地事

姐係你唔會話大猩猩同狒狒著衫好睇。
講清楚少少,唔係肯露就靚
鬆身跳舞衫露腰我都唔覺得靚

你話係我咸濕都好
女仔著衫唔一定好少布,
但係要將身型優點突出先可以叫靚
姐係緊身貼身囉
同食煙會型d一樣咁on9
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞