發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
佢依家已經無操?睇佢channel學好多野
柒撚到咁

你啲審美觀都幾有問題
香港男性平均高度係174171真係ok?
呢d先正
人哋30幾歲啦依家新一代拉高咗average啫
如果我高大隻呢
有操,仲有拍片玩咗咁耐嘅人,叫佢唔操慘過死
洗濕左個頭,唔操一排即刻變肥肉,

唔操又唔想變肥唯有跑步,

但既然都懶唔想操,又點會想跑步,

鄧你地辛苦
節食?
sor我男朋友已經係
oversize都算,無cutting無線條無層次,成個雪人果種真係唔知做咩

都好唔鍾意韓風果種極簡線條,男裝衫線條平撚到,搞到件衫一定鬆泡泡
啲仔著成點關我撚事
三套衫都可以俾女人著,零違和(可能更好)
其實算係男仔既中性打扮

但係真係唔明有咩靚,件衫鬆過茶記伙記件白衫

圖二圖四都係影下相做model就算數

圖一件褸同對鞋
圖三,我呢d老野,真係唔識欣賞sip衫,連我老豆佢地後生係興過一排sip衫既,到今時今日都唔會sip衫

圖五,望下條褲,都已經有cutting有分下色。衫就算鳩數,佢垃圾桶執留嚟?

圖六,已經算唔係好oversize,好彩係黑色,如果唔係望落會更矮

其實泡菜國興起既八十年代風,枱布款格仔衫,高腰牛仔褲再sip衫,真係唔識欣賞

到oversize同平面闊袍大袖cutting,我都唔知係日本定韓國開始先。個衫型著嚟著去都係平撚曬,好似cup左件硬膠上身咁。

到底oversize係顯得大隻,定係跟左美國既rapper oversize風格。我真係諗唔通。

我只可以話隨住年輕男韓星愈來愈中性化,佢地既衣著都或多或少變得中性化。
Pretty
Cute
Relaxed
有做尖有練過跑運動
敢做一定勁過大部分 完全唔關大隻仔好廢
有幾多潺仔做引體好勁 睇你冇練過話係就係

男人矮係硬傷
鋼條型呢
唔好呃自己啦
唔做運動唔做尖點有鋼條?
你估天生就有?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞