發覺啲囡著得愈嚟愈正 但係啲仔就愈嚟愈柒

761 回覆
2977 Like 128 Dislike
你指鍾意P圖?
Bts 呢
轉下眼都十幾年
我係絲
識嘅圈子入面無靚女fd係鐘意mirror
On9
一係mk vs mk,abc vs abc
你用mk vs abc就知你淆底
oversize 着到 slim fit
例子啫
現實都係咁樣揀對象
我係絲
講事實比你聽咋
係因為打扮要睇全身配合
女仔襯衫會襯埋飾物 帽 袋 鞋等等
但香港啲男仔多數就咁T 短褲 求其一個袋一對波鞋
下,除左第4套對鞋怪左少少,有咩問題?
其實係好多人carry唔到潮流興緊嘅嘢,所以無時無刻都話人柒,其實最柒係佢地自己
做乜撚野
https://www.instagram.com/p/CIQmKrKHfCK

好似係同一條自稱潮流教主十幾年叫乜9野galaxyman既柒頭
事實
根本大把女係鐘意呢類
係連登仔日日打飛機話冇人鐘意
操野一定要用腦同洗錢多過襯衫食又要計住,操野技巧又要學,要夠深入可能要睇埋研究paper, 營養解剖運動科學都要有一定涉獵先至真正練得有效練得好

的確你要練到大眾都接受嘅身形係一年就得,但講緊個一年要好自律同埋唔行冤枉路,事實普通市民係好難做到。就算你成功練到符合大眾審美觀嘅身形,你都要識keep,一樣要繼續操呢樣野根本唔係個個做到

其實你都講得啱,練到嗰個level, 基本上已經唔係只為外型,你有練嘢就會明
有啲人本身自信 健身後自信爆棚到自大 但更多人係健身之後身材有改善 身邊其他人睇到個成果 自信心同吸引力大咗

真正認真操野比賽嗰班 識女從來唔係佢地嘅目標 去比賽攞獎先係佢地追求嘅野 女只不過係伴隨而黎嘅收獲
邊到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞