原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
發現做曬d主線任之後
就日日係咁刷素材,解每日任務,用曬d體力就下線,無咩好玩
yes 每日玩一陣就夠, 單機驚黎
諗住抽Ben仔
抽左70抽 優菈都出埋
0隻ben仔
唔抽唔知身體好
唔課唔知時運高
繼續抽
唔抽了,等申鶴甘雨
個d 脆弱樹脂 唔知用喺邊度好
應該話完全冇想用ga心
唔夠咪天日再刷,點解要咁急
我都係
明明放假想用樹脂刷多兩野
但係一撳個角色發現天賦素材唔係今日開
即刻熄GAME
已經堆左百幾個脆弱樹脂
唔洗,我有隻熊貓忍仔滿命但升都冇諗過升得lv16, 淨係攞佢嚟趕路

自己鍾唔鍾意最緊要,因為始終隻game要望住佢屁股走黎走去好耐,如果唔鍾意為用而練好難頂

睇邊隻須眼就優先升
個d樹脂應該係俾d人係果d特定日子先開ga位
1日之內狂刷

但我冇所謂大不了咪下星期再刷

反正呢隻game 幾乎冇可能升曬所有英,升完呢隻咪又係要升下隻,咁急做咩姐
我出左4隻ben 仔 ..
聖遺物好同廢詞條差好遠,打副本慳好多時間,呢啲例行日課慳得一分鐘都感覺良好
我覺得最抵就絕緣追憶,兩個都不少人啱用

其他升級材料慢慢打都得
diu隻game又冇pvp
再勁都係打d ai 怪姐 有咩用
又唔係好似d 3國game要同人打就話要升得勁因為要同人打,如果咪天日俾人 搶咗個城池
刷遺物試過成個月1件畢業都唔出 心諗早知打其他料先好過
喺囉 班 羅莎 全部都係優菈隊員 唔爭在抽埋啦
以前我都咁諗
但試過之前要打兩到三個循環嘅嘢,套裝好啲一個循環搞掂,唔駛on99等CD等充能成件事爽好多,啲體力任副本又唔係好玩
原神好少活動要人燒體力,反正啲樹脂儲埋都冇用,早啲用咗佢刷套用得著嘅聖遺物越著數
但雷神攻擊太高會充唔到能
其實都唔會 我用雷神九條班或者雷神優菈修女都係大技輪住放冇充能問題 最多出多下技又滿咗
我雷香托班
可能輸出角太少

換咗雷九香班好啲
睇你九條幾多命同埋冇盾會唔會死 我呢一隊都唔鐘意落盾
返而第4個位用琴/萬/砂比想像中舒服
咁你香菱一樣要升啫,香菱充能要高又要堆雙爆攻擊,啲人吹佢好用,前提係佢套裝要勁,唔係佢只係後台RJ
都係 雷九香班香菱輸出個比率都幾重
我雷2九6香6班1

打大世界舒服啲 出托馬感覺冇乜用
打boss就九條换托馬
聖遺物除咗班尼特其他一律絕緣
唔算刷得辛苦
雷九同你一樣 今期12層深境你可以試吓唔落盾硬爆
我最慘係另一隊胡桃冇行秋
攞六星就算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞