原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
你剩係話8唔係2,咁個8代表咩
What is the value of (4-2)^3?
8囉,咁條式又係代表咩?
Guess?
唔估啦一陣估錯又話咩扮知
The point of letting you to guess is not to judge the answer itself. The point is to see how you think, from that it shows many things that you can't hide by acting, just like how you show us you can't even count
估唔到呀,快d指教下,唔好賣關子
估唔到, so唔估了
岩呀唔係做咩問你,你話唔明就問
反唔到共, looks like唔反了
因為冇迫切性囉
你自稱有答案,咁我咪冇必要去慢慢估囉
正如如果你有計反贏支,咁香港人仲有冇必要再諗計?
不反了不反了
香港人未諗到點反贏,所以其他小動作既反都要放棄埋
預期講埋d悔氣說話不如講下點解好過
你地不反支唔係原神post核心價值
有cctoy反, 咁我咪冇必要去反囉

I'm still waiting for your guess btw.
時事台有答案喇咩?我好少行時事台,立下眼都係d小動作反黎,唔係答案黎喎

我都仲諗緊但你話唔明就問,咁我咪問
What do you mean by answer?
點樣可以反得贏囉
What do you mean by "win"?
咁要問返你地你地話反唔到就唔好反
你地覺得點先叫反到
So you keep saying "win", but you don't even have any idea about what it means by "win" in your mind?
你地提出既野,你要問返我反而仲好笑喎
香港人最終想要既贏係犯黨安法不能說出口
然後你地話反唔到就不如唔好反
香港人最終想要既贏係犯黨安法不能說出口

What?
自己意會下
So scared can't even talk about what it means by "win", but ask other people to 反共
岩呀,所以係咪要學你地連反都唔敢要去享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞