原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
有米
胡桃本子真心多
可唔可以唔好咁痴線
同班鬼佬講
岩岩計過條數90次保底出活動up

如果要抽90次 , 10抽x9次要:1600x9=14400原石
買最貴果個+首儲x2 =6480x2=12960 原石
14400-12960=1440
即係買最大包都可能抽唔到要買多個980先夠

最黑仔可能要買1次6480+980 1次先夠保底

$788+118=$906 先可以保證保底抽到
一日往生體驗
下我睇佢個到話如果90次冇,下次就一定係活動up ga wo
youtube 姐,色極有限
指咩?放金?
sosad 我ps4 開過新game ,用唔到我而家玩緊個ac
掙扎緊, 應該會買
90级胡桃,精伤暴配置,双暴168.0分,生精爆伤共14.2词条,生精双爆共22.1词条,攻生精双爆(攻击0.4折算)共24.7词条
90级宵宫,攻伤爆配置,双暴190.4分,攻双爆共27.0词条,攻精双爆共28.1词条
90级优菈,攻伤暴配置,双暴181.1分,攻双爆共19.4词条,攻充双爆共22.7词条,攻击爆伤共9.9词条
90级神里绫华,攻伤爆配置,双暴171.8分,攻双爆共24.3词条,攻精双爆共24.3词条
90级雷电将军,充攻暴配置,双暴163.3分,攻充双爆共24.0词条
一堆垃圾
咁無計啦, 一係開新psn
好想要但好撚貴仲要唔知抽唔抽到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞