原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
一早應該咁,唔係舊人等到幾時
想課金抽優拉
要抽到幾命?
佢嘅話 一係0 一係6
6命 我諗都要課成萬蚊
咁我抽0命
乖乖等甘雨算
睇你歐定非 有嘅人500抽內 抽滿7隻有啲就800~900抽
最少二命先合理, 0命不如唔好抽
阿貝多

有code

KB6DKDNM7H49 100 Primogems, 10 Mystic Enhancement Ores
BSNDJC747Z7D 100 Primogems, 5 Hero's Wits
AS7CJDP4NG7H 100 Primogems, 50000 Mora
Redeem codes in the game (Paimon menu -> Settings -> Account) or here: https://genshin.mihoyo.com/en/gift

https://www.reddit.com/r/Genshin_Impact/comments/qs9riq/codes_from_the_23_stream_updated_in_real_time/
新手最近入坑, 想問下而家胡桃池既抽數會留到2.3 優菈池? 好想要
留Id 亞服加好友再加我tg
有冇人Account入面冇入code嘅option
要喺網頁入?
唔係設定個位咩
二命只係令到長按同短按一樣
而長按既物理抗性減低維持到7秒
同大技既時間一樣
所以如果唔係追求極致傷害的話
其實0命都好夠用
利申 0命90lv 10lv天賦Q 加埋超導減物理抗 平均打到8-12萬傷害
越黎越多巴打入坑
1命有加攻, 2命可以令你2e 1E既時間縮短咁囉
即係令你普攻傷害都高左, e又順手少少咁囉
又冇話追求極致傷害既

2命你要佢一直站場先有用
但平時佢Q炸完人都要換人幫佢充電,耍完一輪個CD都完咗
1命加傷實際啲,但同6命冇得比

唔知連登原神大師點睇
成日打口水仗,好耐冇見佢發表
睇你大世界會唔會用啦
又唔一定要下下講放q先拎出黎既
我就係冇早柚吖
今期諗住抽胡桃順便抽佢,點知20抽兩個胡桃,唔想再繼續
大世界每日任揀返蒙德區
咁優菈就算平A都可以打得好開心
稻妻啲大狗同大武士同水母
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞