原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
彼此彼此啦廢話都好過靠ff同老屈
你認柒人地咪認
冇理由你屌人老母果陣冇真係用鳩屌又要求人地屌果陣真係用鳩屌
又gen廢話
你咪一樣
支持食藍店,上NGA,幫騰訊護航
支那過支那人都仲咁厚面皮話人
反正都唔要面但又死都唔肯認柒
所以話你全靠ff同老屈,仲衰過廢話,因為你同時都係廢話緊
支那人你好,幾時先肯認柒
支那人ff人地係支那人
講左幾時啦,你認柒我咪認
支那人ff人地係支那人

又多樣野要認柒
等你認左先再諗啦
見你可憐到咁都有d心酸
玻璃心又易酸又易碎
又ff易酸唔易碎
互相取樂雙贏
隻驚冇乜好討論就嘈吓?
鳩仔佢由原神一出成年前就跟到勁緊
仲成日走入d post度話唔好玩好悶 (《原神》有得玩喇~: https://lih.kg/qQmbyLX)
但結果走去刨NGA研究到好似玩電莖咁
每次講騰訊壞話就算冇召喚佢, 佢都會就走出黎嘈交
原神有少少負面野佢就勁開心走出黎講high到不能自拔
代表咩大家心照

仲話食新鮮飯好緊要所以幫襯藍店冇問題
又上NGA
而家轉個頭就話寫殘體係支那人喎, 唔知佢上NGA果時有冇笑
跟住話佢係支那人時, 佢仲好意思話人地係FF呢下先好笑

有人話"冇人點點點", 正常人都識跟前文後理理解做相對唔多
但條白咭佬係死捉住係咪exactly"有"同"冇"黎搵交嗌, 係咁叫人認柒收返
咁咪攞佢話連登冇人屌魷魚句反問, 再跟返佢套rule玩囉
結果佢搵唔到連登仔屌魷魚既證據
不停spin但係死唔認柒唔肯收返
話好肉酸喎

總之呢條友佢完全冇生活好似隻bot咁
你想推下回覆數就搵佢求其噏d野
跟住佢會以為唔覆就係下風係輸
所以就算老作都要搵d野黎覆你
佢已經被捉到講勁多大話
為左有廢話講放棄做人既尊嚴, 面皮厚到癲
佢完全係示範緊咩叫人不要臉天下無敵

btw其實佢打成段個d我都冇咩睇佢講咩, 淨係知佢係度兜
你所謂刨就係去食花生,有咩需要笑
冇得揀既情況下去食藍店我唔會批鬥姐
又老屈咩講騰訊壞話就走出黎你講騰訊壞話我理得你,正如你地話騰訊唔抵得原神要放風屌原神我都唔會理你真定假,你地話真就真冇興趣幫佢洗
我係笑柒你地乜都ff連登仔畀騰訊洗腦,你唔拉人落水邊個阻你圍爐話騰訊搞原神最好兩間攬炒
問題就係前文後理都唔可能用「唔見人」黎形容屌既人仲多過護航既人唔係小貓三四隻,用「唔見人」明顯就係冇得兜,之後又賴話人咬字一定要完全合乎黎兜咁肉撚酸
不要臉天下無敵最岩形容你靠ff、斷章取義同屈人等等黎gen廢話,上連登用連登account批鬥連登仔以為唯我獨醒,點知而家折磨到殘體字又冇問題,又笑柒人反支,係咪五毛就唔知喇但思路就一樣
又黎成堆廢話
唔洗睇都知係係度兜
你又不願面對
淨係見到成堆
唔知做乜鳩
btw見你露晒底即刻打成篇廢話出黎兜笑左
唔知係打俾邊個睇
利申淨係見到
發覺你真係好鍾意將自己既情況拎黎話人
我根本就冇乜野需要兜我只係要糾正你d ff同老屈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞