原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
食住藍店新鮮飯咁反?
咁你要問果d冇得揀既人點選擇喇
我意思係做得到冇得揀自己煮帶飯當然最好,但我唔會批鬥其他人接受唔到餐餐帶飯又冇其他選擇情況下食藍店
你就變左因為反唔到隨便去食,有得揀都食
Btw, not everyone is supposed to help you 反共, it's your business, and people here have been showing to the world that they don't deserve any help for the last two years or so.

And in case you still haven't realized, I don't even live in HK. What cctoy is whining for has nothing to do with me
你反唔反根本就唔重要,但就唔好笑反既人因為反唔到就唔好反
同你住邊根本就冇關係,cctoy亦係你自己講既
Sure, don't even dare to talk about what "win" means.
都好過有d人反都唔敢,覺得要享受
Better in terms stupidity?
你都可以咁講既因為對某種人黎講反d反唔到既野會損害到自身利益所以不了覺得咁做好蠢(多數係五毛)
亦有一種人係覺得為左自己既理念,就算覺得反唔到都要盡可能掙扎,就算愚蠢但不得不做
So what have you done so far?
依d唔需要同你交代喎
正如你自以為唯我獨醒咁上連登笑人反支,唔通人地又要你交代做咩d咩有咩資格笑人
So what have you done so far?
依d唔需要同你交代喎
正如你自以為唯我獨醒咁上連登笑人反支,唔通人地又要你交代做過d咩有咩資格笑人
Oh forgot you can't get rid of fresh meal, so 幫襯藍店 is a must; and also study on NGA and help promoting Genshin impact
又扭曲人講野,真唔要得又要c&p
我意思係做得到冇得揀自己煮帶飯當然最好,但我唔會批鬥其他人接受唔到餐餐帶飯又冇其他選擇情況下食藍店,我自己有得選擇根本唔會跌落依個情景度
睇nga係當睇戲,好似有d連登仔都會睇下微博微訊搵d野黎笑下咁
You have done so much for HK
點都好過你地咩都唔做既
I don't see how 幫襯藍店 is better than doing nothing
課原神咪同幫襯藍店一樣
我仲要係講緊唔會批鬥跌落個情景既人,唔係講緊我跌左落個情景
So useful
睇下對比邊個架姐
Yes, you are right.
對比d課原神又嘲笑香港人反支既咪好多連登仔都有用過佢
If you say so
今次有d新意,冇再c&p
When did I c&p?
Yes, you are right.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞