原神[5]

1001 回覆
18 Like 425 Dislike
「魷魚遊戲究係抄襲又唔見連登仔鬧佢
寫殘體字仲理直氣壯,點睇都應該你縮撚埋
[你]夠寫殘體字仲好意思講
客觀嚟講連登仔鬧原神係多過鬧魷魚,咁你話點解呢既然如此點解我唔可以用[又唔見]嚟代表鬧原神多過鬧魷魚?
個龍門識飄移喇少過原神就係冇
原神而家連登仔都屌厭,講屌而家屌魷魚分分鐘仲撚多,你係唔抵得點解咁少人護航
點解唔好意思屌殘體既人都用你所以就唔屌得殘體字
魷魚一po都成七百幾正皮你同我講有人屌

你意思即係屌緊自己用嘅嘢都幾有趣下
有人撐代表冇人屌?笑死
原神一樣可以搵人撐架
係連登話用殘體字冇問題仲有趣
「你」同「儞」係異體字,「壹」同「一」係異體字,「个」係「個」既簡體字同時亦係「個」既異體字,所以你用「个」踩灰色地帶抵畀人屌仲要自爆話係連登用簡體字冇問題
Yes, you are right.
阿Q精神既極致
幾時收返句「連登唔見人屌魷魚」
識講見有人護航,即係見過人屌,自打嘴巴
鳩兄你啱
咁收返句野未
鳩兄所言甚是
咁就乖戒埋d阿Q精神就100分
萬能key駁唔到拎出黎就得
對住鳩仔你點駁
你都睇唔明
又靠FF人唔明黎做萬能key
上次搞到原來你先係唔明果個要靠訴諸無知依d邏輯謬誤黎駁
等緊睇你今鋪點扭轉,講到明殘體都冇問題同反唔到支那就唔好反要享受,懷疑係高級黑
呢個世界有自由架鳩仔
就好似你鐘意上NGA同話食新鮮飯要緊幫襯藍店情有可原一樣
唔通又話你高級黑咩(btw咩係高級黑?)
抽撚到隻公子,覺得好撚癈,乜撚招都無,不停A,又唔痛,連送果隻風屬主角都不如
佢都仲係唔肯承認「你」係殘體字照佢道理咁講「为」「马」都係異體字,雖然佢好似連何爲異體都未分得清楚然後就覺得自己論贏咗,殊不知自己已成跳樑小丑同埋覺得佢應該係同異時空嘅人溝通緊,我講三佢講二有啲恐怖
你需要反應隊
咁你幾時反,快啲,唔好好似某国咁台灣都拖咁耐,定你係嗰啲坐屋企水人出去嘅撚樣?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞