“真”高質電器傢俱討論(21)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
其實最後先裝我cfu 頭一個月叫我買,放左喺度三個月
唔阻定咩
我而家水龍頭果啲都冇位放去裝修單位度
見佢哋搬黎搬去,不過買左先冇壞ge, 一陣冇貨就含得
風扇用緊Balmuda Green Fan 同Daewoo F3-Pro
Green Fan 睡房用 D風真係好舒服
F3-Pro係廳循環扇+風扇 夠大風又靜
2把都各四千蚊 真心好貴
但發覺左有野爛/壞左賣方就會話送左三個月你自發現唔肯換,又係含得
所以裝修真係麻撚煩
早買又怕有事冇得退究
遲買又怕到時冇貨冇得用
F3-Pro 一千蚊內 好抵用
想請教電熱水壺咩model好
ching 想問plc 個價包左安裝字。
唔包又大約幾錢
我有興趣, 賣左未?
買左咪叫佢遲d 送
買晒銀色沖涼潔具後悔想轉試下黑色
下面所有hansgrohe都係全新未裝, 有冇CHING接手?
1. Hansgrohe Croma Select E Shower Set https://www.amazon.de/gp/product/B00TAZLWNA/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

2. hansgrohe Metris surface mounted single lever bath mixer
https://www.amazon.de/gp/product/B007VMYPNS/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s01?ie=UTF8&psc=1

3. hansgrohe Rainfinity Rain Shower Head
https://www.amazon.de/gp/product/B07XRF8V21/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1

有興趣可TG @daiposinlai
黑色係焗漆,用耐左會後悔
會甩?
HG都會?
其實係咪所有黑色水龍頭都會甩色
呢啲我覺得係師傅問題
有油漆面應該小心處理
how much?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞