“真”高質電器傢俱討論(21)

1001 回覆
5 Like 3 Dislike
竟然...我用緊5門完全無聲
竟然係咁, 巴打邊個位預錯左?

有無巴打用過惠而浦洗衣機
或者有無6k 左右既前置式洗衣機推介?
有興趣,巴打放幾錢?
我都用緊幾部小米,4同3都有。空氣清新機嚟講簡簡單單filter到pm都好夠用
Sorry, 留左contract 巴打,BBE果邊搞掂左
因為未收貨,可以改款
唔好意思搞到大家
開孔係 703 x 403
而我張台得520深,開係開到,但條邊太窄
爐唔可以太貼牆,要留100,即係下邊條邊得翻17
雲石佬唔建議做到太窄
因為我知道mega2 好少貨,所以訂定先
準備買枱面石時再度尺先知唔岩
唔係wor, 有隻細少少
其實係屋企廚房細啫
睡房窗口得 348cm 高
因為好怕嘈 諗緊買變頻窗口 定 窗分好
但窗分好似得P記CS-V7RWA1裝到 部野仲要係4級能源
用左屋企d塵係咪少好多,我屋企d塵積得好快
INAX 電子廁板有無巴打用過?有無伏?
見連座廁 $48XX 幾抵玩
收到
咁我買LG
其實hansgrohe啲沖涼set係唔係無得較大細水見佢個panel淨係得on/off (兩種mode) 同埋 冷熱水
我再研究完都覺得係
有冇氣炸鍋推介
洗衣機九成用某幾個 function , 基本上無大分別,唔一次洗咁多衫就乾淨。。。留意啲來去水高低位,岩大小,筆直 就夠

個人意見,唔使追求某個牌子。。。
想問下有無人試過係ideali 賣電器啊? 有無咩評價?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞