屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
今年競爭一大咗造馬造得好出面
warrior太敏感,但係兩週冠好難唔入,e先生可能比咗新人腸edan就無十大,jer仔都可能有男歌,狂人無,然後比master class/my dear fd十大比姜夠比交代viu啦
Jay fung咁高質都唔播
成日喺度播林海峰同朱豔強
林海峰903高層
唔播至奇
當年903勁播容雞首不知名歌曲落棺
播到入叱吒十大拎埋女金

不過其實jay Fung 對街客嚟講仲低吸引力過牙醫
歌曲與年紀唔match
好老積
睇維基Loser 好似連RTHK 都上唔到榜
不過gem mag 係可以show到唱功
但佢係好格硬咁,聽到係唔舒服個隻

相反jan Fung 都有好多高音位
但係係好聽,入腦
E先生
小諧星
突如其來心跳感覺
蘋果批

仲有
mag 唔算夾硬啦 感情演繹好到位
48小時反cup 返啦
Edan 嗰3首solo歌曲風都係一鳩樣
因為至尊唔指睇排名,仲要論資排輩
例子仲有許志安嘅流淚行勝利道、李克勤嘅失魂記、如果有咩大歌手講明出席,更加會讓比佢表演,例如上年莫文蔚
上年Viutv 林家謙一個人揪贏所有鏡
垃圾兒登仲要贏MC拎男新人金
笑到
Ciao
903不嬲收錢播歌啦一聽到播班老MK 果d 即mute
Kerryta有第二首歌未
唔好FF

首先E先生 / Master class 係唔夠播放率入十大

其次同一組合只可以攞一次,即係有Boss 就冇 Warrior

最後由於mirror 身份尷尬,可能單飛嘅都當左上面第二點,所以雖然狂人日記入到十大,但係都可能冇獎,例子有上年嘅Ian 正式開始,一樣有十大播放率,但係冇獎
由以前高登年代已經係咁架啦
所以啲人討論男女銀銅多過男女金
雖然今年焦點一定係生力軍
所以ciao攞冇咩問題
兒登真係唔值唔高rank
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞