屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
佢俾人屌個位係因為佢做tvb啦,問心
其實學以前嘅eric kwok冇問題
可能佢冇留意宜家eric kwok有幾廢,又要俾面佢
你柒咗啦 佢幫uber eat個m記賣廣告啊 傻閪
tvb就係原罪啦
但香港啲分獎典禮,係要有啲大hit歌提升咗樂壇地位,先會易啲fight到獎
思念即地獄都唔差今年
思念即地獄串流成積唔差呀
kkbox年榜入到頭50,spotify日榜都仲係100左右,即係出左咁多個月都仲有固定聽眾loop緊
我覺得作為一個fans,理論上就唔會喺出面亂咁留啲比較極端/挑釁性嘅留言,因為咁係變相係令自己嘅偶像,喺街外客心目中,留下壞印象
就算喺其他Cap圖見到嗰啲唔理性鏡粉嘅留言,
大部分都係讚到班鏡仔天上有地下無,
比較少係用極端嘅說話,鬧啲唔識欣賞鏡嘅人
所以我唔會當佢係鏡膠,最多當佢係一般連登user算
上年冇hins 冇可能壓得過軒叔
雖然今年啲歌更高質,佢本人又多搞作,但競爭比上年大左好多
今年有獎算好好
真 cu果日型到仆街
係 佢唱歌時成日都縮起個身 仲矮咗
但未算大hit
排名全部唔上 得Rthk 20位
冇咁多啫 反對播極都係無緣十大
上年mirror就係靠叱吒爆紅
啲歌唔pop 預咗
出左一個禮拜已經上榜算好快
mike 同jer首新歌已經上晒 仲要有啲空降頭幾位
奔跑吧同人類群星閃耀時早出過記憶棉都係啱啱新上榜咋喎
唔駛好似極端鏡粉咁下下覺得自己粒仔俾人逼害喎
早少少渣喎 唔係自己覺得
你諗下loser除咗tvb全部上唔到榜 0AP
記憶棉上左架先個幾禮拜,咁快講俾人逼害就真係太誇
loser同反對無效上cc榜就真係俾人逼害
loser好高質好好聽 曲詞編唱都正
CC榜例遲,仲要係最大對手嘅娘家,其實上唔到都真係不意外
贏口碑
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞