屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
黃淑蔓-致未來的我?
MC 銅真係比人屌仆街
903不嬲都唔係最有公信力 只係個頒獎禮比較貼地 有noise 所以最多人睇
所以我「」住左
今年追風好高質喎
屌你老母903
同903 Dj開片同港人不接受有咩關係?
啲人吹捧啫 早翻十年八年肯定rthk公正過垃圾903
今年啲作品都多產又高質
上年都男銀
今年講真男金都唔過份
chorus只唱20粒字
今年組合新人仲有惡夢扭蛋
但係呢隊同WHIZZ唔知有無得爭組合新人
今年女新人普遍都唔突出
我覺得支WANG女新人銅可以接受,但不能接受既然已經夠AP仍然每日失禁式播
Edan有好多Fans要聽 我都勉强説服自己因爲都要顧及爲數不少聽衆
但支WANG首清高係明明好難聽之餘亦都絕大部分人都唔想聽...
原來談戀愛
首歌真係容易過好多兒歌...
不過叫做自然d 好過木頭人chok聲
原來咁樣咋
唔覺得咁樣就係強調左會拆番開男女組合黎頒新人獎
好普通嘅陳述黎姐
同903 Dj開片主因係最女爭獎

當年支持gem人好多,haters唔少,因為依件事互片

gem蚊型公司經理人兼老闆非常霸道倒米影響不少, 香港發展受阻先去左大陸
講真有得投票嘅獎就投票啦 唔好講咩啲fans會買電話卡投 就係嗰次叱咤之後chill club 個頒獎典禮林家謙就攞到金啦 咁證明咗幾多忽然樂迷之前係完全冇投過票
未開始投出面都已經好多post
chill club 有得投票 都冇人投啦
仲要chill club 唔係上年嘅事 係今年
同埋因爲今年張蔓姿AP谷得都好恆
然後最近Mike首鳩叫吧同木頭人又夾硬谷,等木頭人AP高多少少 接近返張蔓姿
想拆男女機會好大,如果唔拆就報答唔到星夢/TBB d課金
呢啲都唔關佢唱法喎 呢啲好明顯係場外因素啦
因為有名你叫商業電台
大公司一定行先
今年903算播得多嘅新人單位 印象中有 MC, Mike, Edan, 炎, gigi, Kerryta, 石山街, 試當真
分開男女拆金銀銅係有機 但分完男男女組合好似真係冇咁多單位 好似好難搞
代表咩?
代表緊花姐放走咗兩匹千里馬
MC同爆炸頭Mike
兩個都睇好過Edan
單位呢d野 每邊夠3個咪得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞