屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
屌你edan 個啲咩creampie 小諧星就日日播
Jay 個幾plug咁撚高質就求其播兩播就算9數
大家都係K歌 唔撚明點解一步一悔過播到第五就out咗
因爲903呢排愛上真話的清高
每日都要播返1-2次
一步一悔過落咗榜喇屌你老母903
都唔明呢首有咩咁好聽
係要死播爛播
唔係要比獎比木頭人啊
支WANG已經夠攞女新人銅啦
而家想谷上去銀掛
btw 人地都係我最喜愛女大熱門
雷動投Jay Fung la
認真寫歌唱歌有才華嘅903你唔去推,食屎啦
個名叫商業電台,要問下唱片公司有冇課金
唔好咁沉迷商台扮公正
其實一早知,不過就算課金,903又係睇關係
咁佢十幾歲呢個唱功
將來練好啲唱法又執下個樣,佢點都撈到嘅
903又未至於ban晒無記班人
坤哥、胡鴻鈞仲係佢地至愛
鳩柏豪就已經out咗
我最喜愛女 我寧願投樹或者jace
都唔會投木頭人
課咗金試過一日聽到四次
7點1次,森美1次,12一次,do姐又一次
因愛之罪名咁正都勁快落
下個到chantel
903呢2年勁撚垃圾,叱吒我都費撚事睇
好擔心mc會無新人獎 記憶棉又消失
而家mike都已經一冠一亞,3首上榜
仲要加埋星夢班人鬥
今年商臺 都壓 陳蕾 同 林欣彤 airplay la 幾首高質歌都無冠軍
Jay fung 因為 欣宜 同 callstar 金獎 所以播少左?
但上年 Alfred dear Jane 金獎 陳蕾都有銀獎啦
睇唔透個玩法
首my apple pie難聽到嘔都狂播 次次一聽到就熄
香港樂壇屌你老母 啲榜又被mirror橫掃晒 叫mirror樂壇算啦
今年男女會分開

如果mc攞銅真係屌出聲 明明絕對值金
華納今年課金課唔夠
從來 唱功好 click rate 高 唔代表播得最多架
903新人暫時成績係
男:Edan > Mike > MC
女:張蔓姿>Kerryta >炎明熹

MC真係好大機會銅
真係cls 咁既成績攞得新人銅

出道第一年 4plug、4首都hit都好聽
youtube全部破百萬views(記憶棉未但破硬
咁都得銅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞