屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
一齊投最男
99%係
唔好啦 攞最男會比鏡粉圍攻
我諗暫時係軟仔攞先無位比人入
男歌手獎先係對歌手既肯定
男歌手仲有邊個爭 諗到Hins 家謙
牙醫停左出歌半年唔會係佢
舊年jay fung 掃哂男銀 唱作人銀 十大算係最好睇
真係好戥佢開心

可惜佢唔算好有觀眾緣
我最喜愛男歌手可能一直都唔會入 到五強
呢首真心唔掂
同lan開show都吸唔到鏡d生客粉咩
上年係華納盛世
3首十大、至尊唱片、男金、女銀、組合金、唱作銅

前年就寰亞掃獎
十大拎咗5首
仲有 女銀 組合銀 唱作金

今年就好似暫時無邊間大公司有掃獎嘅情況
吸左好多呀,但啲妹妹最愛嗰個都仲係ian
Hins金
家謙銀
Jer銅
男金肯定係軒仔 年頭帶到年尾 ap同其他人差好多
男銀都肯定係家謙 一直都排緊第二 同其他人有距離

男歌手暫時係jer 排第三
Jay fung 雖然首歌落左榜 但又即係再推新歌
新歌播成點就知年尾有冇獎
仲有林奕匡都追緊嘅,不過同公司嘅陳柏宇又派新歌為年尾concert造勢,可能會分薄左啲quota
講到尾都係捧返啲真正識唱歌既人啫
Creampie 煩撚到仆街
次次一聽到就mute
C AllStar首《沒明日的恐懼》都比903壓AP

同埋有啲懷疑寰亞有一部分嘅quota比咗Ansonbean,呢排不時聽到佢首新歌喺903播
呢到嘅人知道又點?
出面個氛圍比人覺得903個獎公平公正公開呀
902 今年全捧mirror
十大起碼三首係miror 班人
播極佢都唔會有獎啦 quota 論的話係唔關事
反而林家him 今年有d overrated 903 一早播勁多做個獎比佢
佢播極都唔會有獎,你知我知,好多樂迷都知 ,
但係就係唔知點解商台喺寰亞嘅歌手裏面,唔播Jay Fung,唔播C AllStar,就係播Ansonbean
BTW,我覺得林家謙今年啲歌係無上年咁精彩,但係佢今年啲歌嘅質素,令佢攞到獎我都覺得叫合理,不過有其他歌手更值得攞咁解
Ansonbean老母咁勁,捧一定要
mc肯定有啦,播到夾硬落咗佢首loser比edan同mike發力
唱功未流落李克勤之流
但係新歌又行返舊歌路
香港r&b 歌手佢真係數一數二
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞