屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
想知十大會有幾多首mirror
Warrior 兩週冠好大機會入
可能再加多首E先生/ Master Class
Viutv快d出力 要攬晒所有獎
屌 邊個紅就播邊個㗎啦
証據?
上年啲人冇投
拎完就係咁屌
不嬲最愛系列嘅獎都係鬥人氣,睇下fans夠唔夠癲,夠唔夠有錢,肯唔肯揼錢投票
其他歌手fans 一樣可以學姜濤fans可以咁做架無得怨
証乜據
上年成班人知道哂係咁屌益電訊商
最好評獎方式就係學台灣咁請啲專業樂評人、音樂人做評審
係香港搞公開投票一係就鬥多fans,一係就玩集票
屌都on9
首apple pie真係好撚難聽
2020谷撐試過啦 結果咪變人脈game囉
Gin Lee專業評審0%.jpg
變左CM名圖片
谷撐透明度低 正常呢啲小圈子評審獎係要出埋評選流程同原因
就算呢個唔啱睇 仲有香港樂評選
好難定義咩係專業
到時咪又係Eric Kwok舒文 YY 陳詠謙呢啲做專業樂評人,最後又係內定比自己frd嘅歌手,反而投票至少反映到首歌實際人氣
903不嬲小圈子
咁撚認真做乜
跟你姓~~~
冇理呢d台好耐
成班DJ識閪咩
我覺得專業一個頒獎禮,投票一個頒獎禮
起碼啲人唔滿意一個頒獎禮嘅結果,仲有另一個頒獎禮嘅結果可以疏道下情緒
(唔gur專業嗰個頒獎禮係小圈子,係個別人士嘅口味,咪睇投票嗰個頒獎禮囉,一人一票多人認可
唔gur投票嗰個頒獎禮係鬥fans多,就睇專業嗰個頒獎禮,睇下評審認可邊啲歌
上面兩個頒獎禮都唔gur,就睇新城啦,人人有獎攞Yeah)
http://www.hkmc2.com/2020winners/
呢個獎點睇 有啲似電影評論學會 真係樂評人做評選
其實香港仲有一堆真·樂評人,睇香港樂評選就知
鄧jay fung唔抵
但唔會係星勤果條柒頭囉
今年幾好

上年係極好
依家邊首歌暫時最高ap
有咩衝突...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞