屌你903真係onlun9今年係咁壓jay fung ap

515 回覆
1614 Like 52 Dislike
個個台成績都唔好 唉
新城又未上 如果唔上就冇新人獎啦
咁易用錢買啊 個個歌手正係做一隻歌買ap啦 on99
唔理啦總之連登仔屌9tvb就啱架喇
真 所以我開始反緊jay fung
首首都差唔多嘅歌 其實好廢
要紅一早紅左啦
就連呢個post明明講緊jay fung比903壓
都咁多人講講下講咗咩mc/jer/edan
係咪真係因為佢太乖仔 太無娛樂性/話題性
而搞成咁呢?
明明就好高質 自己啲歌又正 寫比人啲歌又正
單以舊年嘅派台歌嚟計,《開始倒數》/《地球來的人》同《A New Day》聽落就已經好唔同
盲反冇必要同佢認真討論
驚啲街外客睇到佢個留言,會信以為真
又要拎未來見嗰年出黎講
你估真係903DJ鐘意邊首就邊首咩, 佢地都係受聘於商業電台架咋
商業行先, DJ鐘意先係其次
如果唔係嗰年都唔會係心之科學拎
一完show之後再個個DJ都post story影住本場刊 未來見歌詞嗰頁 話呢首係今年最愛; 至於心之科學? 冇一個story有提過.
然後再喺新一年第一週報復式播未來見令佢重新再上一次榜
即係話你知 商業角度下個獎要頒比心之科學 DJ角度下係比未來見呀
聖艾粒一個禮拜一定有一兩次
所以咪話唔係咁易買囉 傻閪
因愛之罪名 真係好撚正, 聽一次上癮 loop唔停

兒登首my creampie真係垃圾到堆填區都唔收
之前首E先生仲可以接受, 呢首真係1隻字都聽唔撚到佢唱咩
張敬軒有咩歌

因為一聽到就熄機所以無留意
陣柒味?
聽到佢把死人聲撚出嚟就想嘔
年頭出碟俏郎君,sweet escape,重新開始,無城有愛仲有同黎明唱咗首old fashion
因愛有the weeknd feel
Gem唱功、爆發力 同創作力係香港女歌手最好,華語圈一線,當年未去大陸發展果陣gem同jay fung好似都frd
Hang撚咗機啊
jayfung 世一
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞