[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
仲諗住佢會玩多陣
舉到腳斷左
有啲會留低幫手練下
不過而家nuguri 應該後悔到哭著返韓國
S8無敵
S8 世界賽個patch 無敵only
THE SHY S8世一上
The shy s8 世一上
The shy s8 world 個 patch 係世一上
s8 the shy唔係世一上咁係咩
the shy同marin算唔算歷代最靚仔上路
堂堂s8世一上
連聯賽冠軍都拎唔到
ruler都拎唔到聯賽冠軍 唔會影響人地對佢既評價
theshy hehe既就算啦
哥一定係
所以當年打world之前世一ad係pray 唔係ruler
Ruler
咁牙喊msi個陣佢咪世一中 佢聯賽冠同msi冠都拎哂
係攞到聯賽冠軍先有資格討論
就好似啲狗仔日日吹奏狗係世界第一ad
但s8前一個聯賽冠軍都冇
點做世一
咁計的話SSW咪一樣冇拎過嗰年嘅OGN冠軍 仲吹到史一
所以佢地係S4 world 嗰patch 最勁嗰team
呢個阿姜自己講,拎一個係world champ更多時候係版本啱
咁kiin直頭連討論資格都無 乜冠都無拎過
s6 faker都唔可以話自己世一中 因為rox拎lck summer champ
Faker = LCK spring champion 2016
4隊都有嘅人,skt又贏
4隊都有skt嘅人,skt又贏
按你邏輯 summer kuro>faker 因為kuro拎summer champ
拎world champ只係代表成隊岩個年版本
唔通其他隊選手表現更好 都有頂尖操作就因為其他隊友廢就連討論既資格都無
s9 fpx lwx夠拎哂聯賽champ同world champ 唔通又吹奏佢世一ad咩
Block撚左觀塘on9仔佢啦,起佢底睇完都知on9
根本比賽post就大把傻閪要block
20個選手
17個韓國人
3個支國人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞