[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
你屈完chovy fans起槓比人踢爆扮冇事發生t1 fans同rng一樣有特權可以亂屈人
我排廢老>chovy 你調轉 我話你吹大左唔得? 岩唔岩可以討論出黎 你未講下你點解覺得佢勁啲 我未講下我點樣覺得佢勁啲
Badd比人31左
揀得bj jensen就應該要退落黎 搵個當打既ad先得 唔係下季實做戰犯都似
淨講今年連Badd都勁過faker
chovy算數吧啦 可能到退役都未拎到一個冠
8強輸3:0,Regional輸3-2唔計? 如果LOL淨係睇食兵同對線咁Chovy一定最勁
Lck summer t1 3:2 hle 5場chovy對線都禁住faker黎打 講完
冇可能唔帶faker 唔關實力事 商業角度 一定會俾個位佢
你屈人t1 fans咁你係咩人? 支那人?
你咁講唔洗睇隊友啦faker比chovy單殺 壓住黎打又當睇唔到 真係任你哋講撚哂
如果而家個時間係岩岩打完summer我會認同你嘅
又黎榮譽定實力論 咁t1幾時出cuzz同teddy佢地好撚多lck冠喎 oner guma一個冠都冇一定係吹大左 點解t1班教練冇你地咁醒
而加得HLE
自己睇#763邊個提起槓先啦 po都未撚識追學人衝出黎柒
睇隊友既話faker係主call Chovy 打會戰一句聲都唔出

咁係咪又要計埋睇下邊個勁啲?
係唔係呀fly同bang返去NA
千錯萬錯都係隊友既錯 我chovy 係無錯既 隊友又係自己揀既 對賽大局未贏過 但我就係比Faker厲害
faker 同smk比 chovy同bdd比就差唔多
根本廢老SM Badd都知Chovy操作上最勁訪問佢哋嗰陣都講過
係得班fanboy唔肯承認
計樣同身材,Chovy>>all
下 佢指出有人起槓就代表係t1 fans? 你條柒頭啲咩logic嚟
TSM Fly
TSM Bang
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞