[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
又話轉名
幫我哋贏亞運就放翻佢出嚟
上面唔係一直講緊Faker勁過Chovy咩
你講話faker成場lead chovy cs仲有乜鳩好講重睇啦盲撐狗
邊有得咁比 你拎s3 faker真係未必打得贏s11faker

Lol過左咁多年全部proplayer係觀念兵線控制上同以前冇得比 只可以講s3 faker比起同年代中路領先個幅度大過s11 faker
睇我lol id 就知
定係我認真覆左d盲反
+1 呢個bo5 睇唔出chovy> faker
Role swap今日今日已經好平常,特別ad依個位係最易打,pro play黎講
擔心jensen會唔會心理唔平衡就真
廢老都半退休 仲要日日俾人攞出嚟同班細嘅比
showmake chovy bdd fly你班友仔知唔知醜
正常都咁講啦
唔通同perkz講 你好撚廢咩 贏唔到架啦 30反屋企啦
同埋佢只係話perkz can win bdd 唔係話bdd 易打喎
Fly都叫細
屌你 同年紀嫁
咩呀 我係認同Faker> chovy喎 Chovy只係一個打線機器
Faker係全面既中路選手
Fly大faker幾個月添所以fly先係f字頭中路大佬
不嬲都好尊重faker goat呢樣野 但d fans死都唔肯認時代改變緊既個副廢老嘴臉好撚嘔心咁解姐
屌 同你啲傻閪低端傾game真係冇用

首先頭30分鐘(成個對線期)都係faker lead住cs
然後30後食咗巴龍,chovy 留係屋企食多兩三波兵完場先多faker 6隻 咁唔叫成場壓cs?

你係咪真係弱智? 好撚噁心
見係你偶像先加落去
ashley 次次po完呢段嘢都會有班傻仔開始9up
Faker 早年對線真係勁 基本真係打穿對面 佢逼到對面下路雙人組同佢對線 仲要趁對面Sup插眼 打埋AD個閃出嚟
Ok 我睇錯以為你講緊Chovy勁過老年Faker少少
不過打線機器真係踩得過份咗
15分鐘上野大爆炸左啦lead 幾隻兵都叫lead cs 真係吹撚脹 我s5到s8都菁英 雖然係台服 唔知巴打你咩牌位可以出黎戰牌位咁撚囂張呢
巴打你舊年aim drx拎冠
條毒撚專幫另一條轉珠毒撚含撚
真係打線機器就唔會拉到隊垃圾去唔屬於佢嘅高度
擺明講笑啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞