[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
梗係唔係冠
舊年應該冇諗過aim乜
但八強就咁出局有啲失望
年年都aim AF入世界賽就算
講笑形式但應該有少少真心
morgan爆線機器
成日都話無好隊友 明明已經打過三個隊 一個重要賽事冠軍都無
次次都都話隊友唔得 S10春季賽 Faker 隊友都唔係話勁到超班啦 咪又係拎到冠軍
Chovy唔係唔勁 但佢呢個打法好難拎到冠軍
希望唔係講緊我啦
見你留親言都係煽風點火撩交嗌
Faker > Chovy係基本認知啦
咁多年嚟Chovy一次Bo5 都無贏過Faker喎
世界大戰抹黑宇宙了~can you feel
龍門真係任你搬 15分鐘hle 拎首塔先,再加一隻預示一條龍,經濟只係輸緊0.2k ,何來爆炸可言?

faker仲要係冇拎藍既情況下領先拎咗藍既chovy 1波兵

有哂比賽vod 證據既野你都可以吹出嚟當事實,咁我相信你話自己菁英都唔太可信
所以咪當年faker領先個幅度大 今時今日proplayer既平均水平比起s3提升左好多啦 操作上同觀念上都唔係s3 proplayer可以比
最記得S3 WINTER FINAL G3隻雷玟未打已經嚇到DADE走上,推IMP同MATA雙人線打中
就係講緊呢場
個陣睇到真係o咗
你屌鳩我傻閪低端咪同你戰牌位囉雖然我覺得無撚意思

直接上圖算啦中間仲要keria跑左波中線捉到chovy 都仲持平到 你都係當睇唔撚到架啦
打線機器唔算踩啦 真係好似機器咁 好少失誤
但真係好著重打線 有時啲TP都係寧願拎嚟回線上 都唔肯輸少少兵 拎嚟支援
簽運問題
得GENG有得打下
唔係first seed一定差,冇得怪
有時啲TP都係寧願拎嚟回線上 都唔肯輸少少兵 拎嚟支援

你可能覺得係藉口
但我覺得係Chovy對班隊友冇信心
覺得幫嚟嘥氣先著重發育想之後一打五

佢幫完上再幫下支援唔係冇,但可能少啲
但regional 靠卡密兒屌打全部人先入到world
咁係邊個carry邊個上呢個高度
換走fly就入到世界賽架啦
一半係簽運啦
世界賽成隊勁緊張
Regional靠Deft囉
Camille只係一隻令廢根有返啲用嘅英
佢有練埋Irelia
算係咁
其實好簡單一樣野 showmaker同faker拎到冠 chovy拎唔到係事實
而chovy單殺faker同showmaker faker同showmaker無單殺過chovy都係事實 話chovy對線能力勁 完全無問題
至於點解今年罵chovy廢會有人駁 上年無係因為上年打世界賽條友仔真係隱形 今年上野穩定地送頭 佢小組賽round2開始表現真係對得住觀眾 所以先有人出黎駁囉 下下都話要打爆對面先可以證明自己既人 有無諗過呢個係團隊遊戲黎

Cap張對自己有利而反映唔到事實既全部既圖唔知你想證明啲咩,依個moment t1拎咗第一個預示撞上塔拎左4層皮,相對20秒後Morgan係下路拎返4層已經打和,而且上下資源交換關兩隻中路食兵英咩事?

你話Keria跑線個波仲好笑 明明兩邊sup提早上嚟幫推兵準備搶視野8分鐘打預示團,chovy見jg sup都係到自己失誤冇意識行上去俾球女卷你講到係Keira 有心要駐中咁

其實你遊戲理解差到咁都好意思話自己菁英。人唔笑狗都吠
佢ire淨係入圍賽可以威下
之後上到去小組賽同其他隊冇咁大實力差距冇得威
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞