[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
望到佢睇埋啲vtuber跟住34千蚊文書機換700w火牛笑到仆街
LCK 秋季聯賽
何蛇:肥=廢物中路
我嘅邏輯係,你要叫世一至少上下兩季你要有一季可以稱霸自己個league
如果連自己個league都champ唔到,點稱得上係嗰個位最勁嗰個
所以s7 就算Khan 最尾champ唔到,仲要大熱8強出局,但佢全年嘅表現令佢稱得上s7 世界第一上路
放番落the shy到,你話佢係s8世界賽最勁嘅top,我認同
你話佢係s9係世一上,我認同
但全年嚟講,佢s8確實唔係世一上
當然你係可以唔認同我呢種睇法
世一都可以嘈交 dk五路世一
咁rookie s8表現夠穩定地勁啦掛? ig個年常規賽都係拎第一但次次playoffs都3比2輸比rng
唔通因為佢拎唔到聯賽冠又連參與討論既資格都無? 個年絕對係世一中
宜加khan無拎到world champ 你又話佢係全年s7世一上 你咁講即係計撚埋世界賽個patch 真係龍門任你擺
講到尾 拎champ只係睇你成隊野選手狀態好唔好 岩唔岩個期版本 但唔代表你拎唔到champ就連競爭世一上既資格都無埋
似返dk
對手似真係廢
隊隊都俾lck3:0
下 真?
CANYON,SHOWMAKER今年完約喎
DK有錢到可以簽哂佢哋三個?
為錢打機既showmaker 神早走得
但係lck除左t1,t1又唔缺中野,其他隊會有競爭能力咩係我都揀nuguri beryl canyon showmaker一齊繼續打la
原神佬都係
唔知佢地上年續約定係之前簽到今年?但係如果可以繼續留嘅都會想繼續見到佢地一齊打
我覺得如果可以keep到dwg果個組合,個人工低dd應該都可以gua。nuguri去咗第二隊係就搵到好多錢,但16強
kkoma最多咪熟廢老
daeny先麻煩
有曬t1啲料
如果連冠你慌死會冇sponsor咩
T1贏硬
無比賽睇 咪狗咬狗
The shy 既出現係改變咗LPL成個風吹 軍訓班上路
理性分析

dk由小組賽到八強有好多場都有俾個機會對面 相反t1除咗輸edg嗰場 其他都贏得十分乾淨

綜合前期對線 中後期營運 團戰分面

預測比分 t13:1dk
瞓左幾耐無睇 s7 khan個態好明顯勁好多
個陣拍得住全盛theshy唔奇
s8打後khan都廢左 但都keep住1線中上水準
s9個年打nuguri已經唔係幾夠打
playoff打nuguri頭2場都係比佢禁住打靠隊友贏
第3場nuguri心態完全爆炸先比佢單殺又變左khan3場屌打
仲要個年比wunder撚狗咁撚
今年夏季都好明顯睇得出khan唔夠canna打
s8春季ig好明顯好大機會拎冠啦
春季theshy勁撚到癲 常規賽屠撚到肥狗傻撚左18連勝
之後佢斷手變左上duke打rng仲要2:3咋
全力支持T1
Duke上場
Ning連入人地野區都入唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞