[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
showmaker 同chovy最大分別就係一邊原班人馬一齊打 一邊俾人拆夥

劍皇食屎狗
咁你唔撚講埋打完呢波預視下波團t1贏直程推埋中塔拎哂下路視野然後chovy要去補上 faker就去農兵然後贏幾隻兵就吹撚到faker成場lead撚住chovy cs黎講真係你講撚哂

打撚到呢度chovy 已經要讓返經濟比deft肥自問去跟團走 faker就可以農又當睇唔撚到 講經咩
同埋可能都有戰術溝通問題
可能想tp回線唔俾faker跑

有好多野我地都唔知 睇唔到
佢地點溝通我地又唔知
所以好多野好難講

好多時比賽啲操作都係同隊友傾出嚟
例如TF 雷茲啲R
佢上年打得團隊啲 拎功能多既次數都多 因為隊入面除左佢之外都有人carry到
但今年spring bo5打完農心之後打法變獨左 雖然個場贏係贏左 但其實佢打得好急 出現左d不必要既換頭
今年佢應該覺得隊野自己唔企出黎無人carry到 而yohan賽時語音個句無chovy我地隊唔知點算都證明到呢件事
索性就自己農到出關carry 如果carry唔到咁就保kda
S8亞運果年有smeb Khan 網吧仔 唔知點解最後會揀咗網吧仔
S8果年
件死悠閒真係好嬲打
雖然佢講嘅係事實
推完中塔兩邊ad留係中路 咁faker 去推side lane緊係chovy去補架啦。其實你知唔知自己up乜鳩

Chovy讓經濟跟團走? 你條撚樣真係吹得就吹,上下路永遠一大波兵入塔都係俾chovy去食 deft要焗住留係中路,點讓經濟法?

你話chovy跟團都係faker去會合隊友先chovy被逼要去守。

你條低端又老作又冇觀念,今次係我最後一次覆你 bye

應該諗住俾多啲隊參與
同埋嗰年Kiin係勁呀嘛
都唔知上面嘈咩
faker = sm=chovy
咁樣開心番D未
S7 決賽samsung3:0skt
想問果年世界賽faker勁定crown勁
講高度歷史地位無人覺得chovy可以同faker比
但淨係講今年我唔覺得faker>chovy
呢度人才輩出好似啲教練咁逐格檢討
講真
faker無天份,點同到Chovy 同SM 比
嗰位會員都係想聽人讚佢個Kiin勁
咪屈我理性Fans
假膠就算啦
不過佢summer狀態麻麻 regional叫打返起少少但都唔夠spring個陣勁
今年世界賽大部人對chovy既評價都算唔錯啦 小組賽round2連續carry三場可以覆蓋返之前打得唔好既野
Bo5 Zoe個場打得麻麻地 第二第三場lb打得唔錯 特別係最尾1拉扯2 但最後隊友正面4打3都輸左 陣容問題
不過其實t1 fans最煩既一點係成日話人地燈鳩佢隊t1 真心覺得勁都話燈 有被害妄想症就去醫院睇下
理性fans會迷魔根?
算鳩數啦 我扮工好撚得閒先陪你癲 你就盲撚左唔撚睇其他路爆成點 視野佈置差幾遠

上路波線入塔係咪chovy食呀?屌你老母 吹撚得就吹

Lead兩隻兵就吹撚到成場lead撚住cs 唔撚睇其他路情況 成隊team點分配經濟 on9仔都唔撚知邊個低端
同埋你講撚到推完中塔兩邊ad留係中路已經脫撚離左對線期啦 仲講乜鳩邊個lead邊個 頭15分鐘兩邊係持平同埋長期t1幾條友圍住中上黎砌你又當睇唔撚到 吹鳩脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞