[LOL] 英雄聯盟 S11 世界賽討論區 #848

1001 回覆
1 Like 3 Dislike
場game未開始 BP已經輸到仆街
我幫你同佢傳達訊息
比一隊春季一輪遊 夏季輸撚到要炒教練嘅隊贏到係會谷住谷住

吹到幾勁都好 冇成績就係冇成績架啦 又唔係話佢廢 只係未到廢老同整鞋佬高度都要發癲

要咁講嘅話dopa仲撚勁
其實好撚簡單一樣野 如果chovy既隊友係渣波同oner
Faker既隊友係morgan willer 諗下咪知咩事囉
CHOVY個人實力無可否認係勁
但一個人幾勁都好 都需要一班勁嘅隊友
FAKER全盛都唔係一個打全部喇
首先不如你組織一下你想表達啲咩
人地都沒話chovy廢 叫你唔好吹到咁行

你而家係咪想講「唔係因為人地讓兵比佢食,係因為佢威佢叻 隊友廢 所以被逼食得多資源」。咁唔理佢咩原因,佢就係佔大部分資源 。唔好用咩因為隊友廢佢被逼要食多啲兵嘅理由去包裝好唔好講藍係因為你有睇就知廢老而家係第三/四個藍開始先有得食 chovy你有睇你答返我啦不如

都係個句,從來沒人話chovy廢。大家都知佢舉到腰都斷但唔明你點解唔gur佢輸咗就係輸咗,係事實。佢地兩個係隊入面嘅priority唔同,而chovy被逼又好佢威又好都一定係最優先。你問我我單純一對一比較我都可能會揀chovy > 廢老,但沒得話輸完個BO5係到酸話隊友廢、廢老隊友勁、chovy好大壓力、如果隊友幫chovy gank爆中路、chovy沒有輸!blahblahblah
唔好再吹chovy住啦#haha#dog#haha#dog#haha#dog

打親廢老都輸 但排就排勁過廢老係咩邏輯

咁俾我又真係會排Chovy前過Faker
如果要組亞運
韓國隊咪有一班勁隊友
一早講左有一班t1 fans吹完chovy就會有第2班t1 fans衝出黎笑chovy吹大左 明明呢個po d chovy fans未打已經知輸硬 係睇唔過眼某隊d fans做得咁肉酸姐
打親廢老都輸 但排就排廢老前面
唔通讚緊佢好勁
未打已經講緊T1 3:0
一直覺得hle會3:0信仰
exactly
沒人話佢廢 佢輸都沒人會怪佢會鄧佢可惜 知佢隊友咩料
你假設性吹下水咪吹下水
只不過排下世一二三 只係頭二沒chovy份就即刻起曬槓係到酸曬話係囉隊友勁啲chovy一定點點點
Jensen被迫打下路既話真係好似被人ntr咁
成個職業生涯都被人話係bj之後,而家bj復出要自己打ad
仲要岩岩worlds打得唔差
身為bj風扇都覺得jensen有d慘
我覺得T1會3:0
但我game入面prediction 揀咗HLE 3:0
網吧仔幾時有隊友
有Fly世一Zoe+雙冠王Bang不夠嗎
唔好再吹chovy住啦#haha#dog#haha#dog#haha#dog

打親廢老都輸 但排就排勁過廢老係咩邏輯

明明係有人起晒槓先
Jensen終於證明自己係best na mid之後光速讓位
咁係咪話佢好廢?
亞運我都會排smk之後帶chovy
因為功能唔同可以多變化啲 而smk同廢老差唔多style又勁啲所以一定帶smk
但明明係你又帶返個話題去呢場BO5到比較
我就覺得exact7ly係串緊佢+吹過佢嘅人
講一句就叫起晒槓 我洗唔洗每一句嘢都唔該請問先

條撚樣覆完我下一句就鬧你傻鳩你選擇性失明?
如果faker今年唔退休 佢下年亞運一定係鐵膽 faker + smk/chovy
自己睇#693 然後答我到底係邊邊fans挑起先
你兩個私人恩怨關我撚事
我回應緊上面位費ching
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞