有本事就駁我!好撚多垃圾亂鳩咁用whatsapp

199 回覆
1159 Like 19 Dislike
收左工就唔入公司GROUP 架啦

駁唔到
我果陣新入職就加我入左十鳩幾個gp
全部mute+封存
相呢就不嬲較全部唔save落電話既
除左自己frd既gp喇
唔係既話公司gp d濕鳩相del都del死我

相又係另一樣濕鳩野
開多個工作whatsapp咪得
我都好撚憎,我老闆就係咁,星期六都要人幫佢check呢樣嗰樣,好撚煩,唔只Whatsapp,為咗鬧人 連星期六都會打電話嚟

打電話呢d搵第個聽扮自己唔得閒

咁更加衰 星期一實叫入房狂鬧,所以話女人做老闆,特別係未結婚嗰啲,好難頂

想唔想狠狠咁教訓佢
其實解決非辦工時間收whatsapp好簡單,就係扮唔覺意send啲2girl1cup呀斬手斬腳呀果啲相或上去,等佢知道你係變態嘅,咁自然就唔會再搵你。
其實解決非辦工時間收whatsapp好簡單,就係扮唔覺意send啲2girl1cup呀斬手斬腳呀果啲相或上去,等佢知道你係變態嘅,咁自然就唔會再搵你。

一陣報埋警
我公司係直接將你見工果個電話擺落contact list俾全公司睇到晒

然後有人會問點解見工唔買數據sim

所以第一日出黎做野就應該準備2個電話

你贏
最ON9係啲HR用WTSAPP揾人

HR就用唔用 whatsapp 都on9
alex開post啦

正常問野就用反email啦
係都要喺whatsapp問嗰啲正on9

不能同意更多

大律師指「向港女搭訕可構成非禮」盡量避免觸碰
https://lihkg.com/thread/274700/page/3?ref=ios

做左就告你非禮性騷擾游蕩罪
我果陣新入職就加我入左十鳩幾個gp
全部mute+封存
相呢就不嬲較全部唔save落電話既
除左自己frd既gp喇
唔係既話公司gp d濕鳩相del都del死我

相又係另一樣濕鳩野

屌 我d數據

比佢晒撚晒
有7位巴打奴性極重

佢地已經擴張到17個
支持用telegram !

咪撚教識班廢老用添呀

班人痴線架,佢地好鍾意無啦啦加人好友
我用line佢無啦啦加我,佢地連kakaotalk都用埋

我試過wechat 都比人搵到

大律師指「向港女搭訕可構成非禮」盡量避免觸碰
https://lihkg.com/thread/274700/page/3?ref=ios

做左就告你非禮性騷擾游蕩罪

其實男上司晚晚wtsapp 啲女下屬有無構成騷擾
認真,

係睇下邊個玩得盡啲架唧
你搵段時間, 半夜先開工, 凌晨兩三點先可以炸個GROUP,
佢地就會意識到唔夠你玩架啦

留意到呢位巴打係激進份子黎
開多個工作whatsapp咪得

之前有巴打話成部電話留係公司顯眼處,呢個幾有諗頭
其實買張數據sim最平幾錢?

仲要多部廢電話
靜音唔覆 你唔係唔識呀麻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞