有本事就駁我!好撚多垃圾亂鳩咁用whatsapp

199 回覆
1159 Like 19 Dislike
所以先咁憎whatapps 應又唔係 唔應又唔係 無形中變成壓力

所以依家都好少用,熟既全部用晒tg
正皮
支持用telegram !
正皮不解釋

利申 返工第一日已經講明收工唔會覆whatsapp 你咬我食呀

同阿頭講收工唔睇電話,無咩事唔好煩我

有咩事更加唔好煩我
番工用另一個號碼
一放工即刻熄機
番工用另一個號碼
一放工即刻熄機

其實呢個係最好既辦法,但有時班人係個gp到射波,你一唔出聲就當你默認果下真係好9 迫你on call 36小時
番工用另一個號碼
一放工即刻熄機

其實呢個係最好既辦法,但有時班人係個gp到射波,你一唔出聲就當你默認果下真係好9 迫你on call 36小時

理鳩得佢 會咁樣搞都唔荒大公司 好待遇
大不了咪quit
認真,

係睇下邊個玩得盡啲架唧
你搵段時間, 半夜先開工, 凌晨兩三點先可以炸個GROUP,
佢地就會意識到唔夠你玩架啦
認真,

係睇下邊個玩得盡啲架唧
你搵段時間, 半夜先開工, 凌晨兩三點先可以炸個GROUP,
佢地就會意識到唔夠你玩架啦

請假去旅行個時就日日係group 問野,最好去遠d就正時差,佢地朝朝早起身就見到你前一晚訊息,咁你就最上心最勤力啦
正評
搞到男朋友成日掛住覆依啲垃圾谷唔理我

好似係
番工用另一個號碼
一放工即刻熄機

呢樣真
同阿頭講收工唔睇電話,無咩事唔好煩我

有咩事更加唔好煩我

我公司都有 夜晚唔係講公司 但有同事扔d生活資訊出黎
但一入group已經mute撚左
有7位巴打奴性極重
有7位巴打奴性極重

留意到
唔正皮唔得
之前返過份店務,老細會係收工之後WhatsApp 公司野,第二日briefing會問書,答唔出就俾佢屌

諗返都覺on99
我就鐘意睇撚完唔答, 第二日話睇左唔記得左, 下次開工先講啦
學歐洲(定法國)立法規管
我都好撚憎,我老闆就係咁,星期六都要人幫佢check呢樣嗰樣,好撚煩,唔只Whatsapp,為咗鬧人 連星期六都會打電話嚟
靜音1年

請勿打擾mode 19:00 - 08:00
學歐洲(定法國)立法規管

香港只會立法打工仔唔覆whatsapp=曠工
之前返過份店務,老細會係收工之後WhatsApp 公司野,第二日briefing會問書,答唔出就俾佢屌

諗返都覺on99

呢d痴撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞