有本事就駁我!好撚多垃圾亂鳩咁用whatsapp

199 回覆
1159 Like 19 Dislike
同阿頭講收工唔睇電話,無咩事唔好煩我

你係咪真係對老細用個煩字咁串
呃正皮
已讀不回咪得
一定係兩部電話
一部私人
一部太空卡返工用
收工熄機關人鳩事
完全認同

公司group長mute,一句都無覆過

巴打真係性情中人
agger
兩個number,開工用果個一收工放假就選擇性收唔到

有無試過黑鳩你面話你唔覆

有呀,跟手我每半年轉新電話號碼
自此佢地都唔知用咩number搵我

再以其人之道 還治其人之身
收工放假有客問野就即時掉出group,
無人應就打電話問
每一兩個鐘打一次,之後就再無人會屌呢個問題
唔答 熄藍tick 熄已讀是常識吧

Btw 正評

最撚on9係熄咗藍tick喺group都睇到你有冇收到同睇到

Btw 正評

最撚on9係熄咗藍tick喺group都睇到你有冇收到同睇到

呢樣設定堅濕鳩
咪撚應佢

屌佢老味

Btw 正評

呢樣設定堅濕鳩

依樣真

熄左係防老細私下搵你

不過唔答就係唔答

睇到睇唔到都無關係
哇屌你老味發現一個老屎忽入左黎
完全正確 番工你撳撚到wtsapp爆都唔緊要 番工前 收工後就咪撚再send啦屌你老母 乜撚野大家庭share下番工事 你老味我一日廿四小時係咪淨係得番工呀? 我蠢 用鳩左私人電話 公私事一齊用 屌你老母我個相薄有8成相都係番工啲野 我真係屌你老母呀!

利申,今個星期日又係咁炸wtsapp講公事、我頂唔撚順去上多個台,去鴨記買左部非智能電話,然後退閪晒所有公事group,星期一番到去同左老細講 轉左電話無wtsapp 有咩事打俾我

扮撚晒家庭feel最撚惡頂
同埋錄音功能一聽就發現到
買張太空卡好難咩
有無老屎忽入黎反駁呀? 無啦嘛?
你老味咁撚鐘意 off hour時間講公事 係咪無私人時間? 做人係唔鳩係淨係得番工?

留意到班老屎忽係完全駁唔到

Btw 正評

Whatsapp d message info 又係做壞規矩
學我雙phone啦
基本上我以前都係 只有報更或者緊急至接受收工後追問

Hehe

等你出post不知幾耐😊😊😊😊😊

拿,開始有啲creepy 嫁啦下
呃正皮

屌差啲以為係自己出左post
私人電話入啲公司group都已經夠on鳩
最慘係總有啲人係會秒回group
當個個都係咁既時候,唔好話唔覆,你覆慢左都畀人覺得你無誠意、唔上心、唔尊重
又當慢慢成為一種文化之後,你收工唔覆公司group=罪人,唔合群

香港人真係好撚奴性
agger
兩個number,開工用果個一收工放假就選擇性收唔到

有無試過黑鳩你面話你唔覆

有呀,跟手我每半年轉新電話號碼
自此佢地都唔知用咩number搵我

再以其人之道 還治其人之身
收工放假有客問野就即時掉出group,
無人應就打電話問
每一兩個鐘打一次,之後就再無人會屌呢個問題

Hj2q 賓周都損
同埋錄音功能一聽就發現到

呢個我無兩三日唔會禁入去
本身都唔鐘意voice message
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞