講真,不如認真分析下tvb報警呢樣野有幾肉酸

312 回覆
2568 Like 52 Dislike
你應該去搵返當初批鬥supper嗰班人
既然你覺得上藍台有問題(我覺得冇問題)

咁點解直接代言紅企又冇問題呢鏡粉
Lokman個班邊疆兄弟都有份屌政府
咁佢地有冇出黎當面代言m記
我淨支持heartgrey hugo angus佢地唔得?
梁振英當年都支持平反64
葉世榮都有份為民主而鼓動

要鬥黃我黃撚過你棚牙啦

根本兩邊都係藍同紅
無需要二元對立
你有原則就應該兩邊都唔睇
相反冇原則你睇晒兩邊都冇問題

當初邊班仆街為左踩atv而抬高tvb?
我就肯定唔係其中一人啦
一向都會睇埋atv
我理撚得你 兩邊有咩arm睇我就睇

但我自己有分析力
我又唔會睇tbb viu d劇同新聞
唔會人地報江澤民死我就信晒
唔會電視劇講到食煙好有型 就走去食

你有原則冇問題
我支持你兩邊一齊批鬥
但你個原則一時一樣
都冇問題 我冇資格管你

但唔該你唔好用一時一樣ge原則去屌7人

我讀過新傳系一年(已quit)
知道新聞ge作用同影響力
想問當年蘋果日報大字唱衰梁天琦 游蕙偵個時
你開始政治上腦未

做人用下腦用個放大鏡去睇下個世界

唔再回
明就明 唔明就算鳩數
Tvb開始發窮惡
係全撚部塞晒同一個愛情concept落去
啲題材浪費晒
我想講係睇tvb個班唔會係鬥黃撚
唔係想講唔鬥黃個班全部睇tvb

一向我自己都話睇viu睇tvb都冇問題 唔需要抵制對方
你有原則我支持你兩邊都唔睇
我冇原則 我兩邊都睇
所以唔會抵制人睇viu
我只會抵制193 fans 因為佢人格有問題又冇料

我冇原則但我有分析力

屌唔想再覆d on9留言
樓主仆街死先啦
專登like 中國聯通啲公司幫手加hit rate
雖然難聽,但再一次證明政府冇揀錯viu同有線
一個呢幾年努力做,一個奧運做得超好
咁你又唔駛話自己冇原則嘅
你原則咪就係唔分黃藍囉 中立 ok?
傻鳩黃絲viu 粉
咁我諗上大陸 係tvb搵食個班都唔係為錢啦
全部為國家為黨做義工
你講完有冇笑
鏡代言m記就係為錢

人地返大陸搵食就係真心愛國
Viu偽黃,mirror 偽黃,兩台都唔準睇
轉去𨋢口cctv 仲好睇過tvb5個台
咁呢d抵制係arm wo
我一路都講話唔好用佢上tvb 定viu黎定奪佢藍定黃
要睇晒成個言論

你用返我套理論黎串我係咩事
仲要以偏概全

笑撚死
等你po下我個名有冇咩真心愛國言論先
咁我諗上大陸 係tvb搵食個班都唔係為錢啦
全部為國家為黨做義工

我講全部
你比一個我做例子做咩?

梁振英當年都自資出廣告要求平反64啦
點解lokman班fd今日冇出黎代言m記?
你答到未

唉真係唔再回
小朋友齊打交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞