講真,不如認真分析下tvb報警呢樣野有幾肉酸

312 回覆
2568 Like 52 Dislike
咁你講咩鳩鳳凰衛視cctv ar
繼續番去入筷子啦
Mytvsuper 有得播你想睇ge野
你係咪都會比錢先?
同埋我主力係比較緊電影台
足球只係其次

麥當勞 吉野家有你想食ge野
你係咪都會比錢去買黎食呀藍絲

連比喻都唔識
仲學人玩假膠
我係你7左就唔再衝出黎啦
仲有你第一句個比喻
你自己搵下今年5月時英格蘭足總盃決賽d 連登球迷post
當時tbb免費直播
都有球迷問有冇網上link 唔想睇tbb
連你口中ge 波台狗都比你地班cctoy垃圾黎得有原則
我唔low taste都唔會入黎連登啦
好油阿peko
又話藍人力撐,黃人勿近 撐mirror viutv喎 係咁睇做乜
1.唔係 呢個就係我同你條賤種既分別
Cctvb播乜我都唔會睇

2.要細分做電影定波台?分埋成人台 兒童台呀傻鳩
講唔贏就其次 你老母做雞就其次

3.呢啲垃圾留比你個賤種食啦 食埋曬啲垃圾食物祝你早日生癌呀

我係你就真係死撚左去算啦 腥夢傳奇你老母個閪就真係腥啦日日比連登仔屌
有得揀,點會揀一個專播假新聞黨宣傳機器
我用返你個睇now 高潮概念潤鳩你個傻閪
你又咁辛苦搵例子駁嘴
喂你唔好咁撚傻啦好冇呀?你係笑緊自己咋
課金比李澤楷
覆你條低智食屎狗賤種真係浪費時間系列
3點都駁唔到個point 只係識發脾氣

打咁大段野言而有物ge一句都冇

話比人聽自己有幾廢
Mytvsuper 有得播你想睇ge野
你係咪都會比錢先?
同埋我主力係比較緊電影台
足球只係其次

麥當勞 吉野家有你想食ge野
你係咪都會比錢去買黎食呀藍絲

有咩point 起入面
低能賤種視野真係平凡人睇唔到
慘得過你班viu 粉連睇viu都高潮
然後人地反viu道屈人係tvb打手

到你地口中ge打手金錢上支持viu老細就出嚟發脾氣
以為所有人都好似你地咁冇原則

點知連你口中ge波台狗都高尚過你地
有免費野都唔會搶住食

駁又駁唔到唔知噏乜
睇死又係d鍵盤抗爭撚
只係識口頭上拎著數

係就出黎當口當面辯論
返你老母個閪睇反斗車王啦
黎巴嫩
拿 我冇屈你係打手呀
我話你睇tvb 係死賤種咋
你cap 幾張留言圖就叫分析左?
tvb 報狗又關viu 乜事?
比較緊電影質素係因為netflix hbo moviemovie. Mytv viu 都有電影睇
你就講咩比較成人台
Viu 有成人電影睇咩?

吉野家個point係回應返你 唔係arm我口味就要食

波台狗寧願唔睇tvb都要上網搵link睇
係回應返你
唔係免費就要搶住食

https://t.me/wallabiesandspringbok

Tg我約時間出黎講
想睇聖慾
你鐘意啦
反正都係個句
要鬥黃我黃撚過你條底褲加埋棚牙
我就唔會令個月比個幾廿蚊睇戲
都拎出嚟反駁人話自己好撚尊貴支持左喇
所以自己唔係打手乜乜乜
跟本就普通供求關係
唔明你高潮啲乜一地都係

我既原則就係唔會睇連新聞都要報假既TVB
有人跌左隻耳仔都講得出 仲睇得落既人我相信都冇乜討論價值

上連登要出嚟隻揪你真係on9唔係扮
小心肝癌
約你出黎辯論你當隻揪
你真係弱智唔係扮

點敢同你揪呀 矮我少少仲要重我成50磅雖然3年前

我唔係用個幾廿蚊黎話自己尊貴

我係用個幾廿蚊黎話比你班鍵戰撚聽我唔係打手

你咪慢慢睇中聯辦 黨委投資ge viu自high 當抗爭

我寧願落街跑步好過
我咪潤緊你鳩之媽碌
人地講tvb 就騎劫講咩moviemovie
你睇乜撚都好 商業理由
但你睇tvb 就係賤
唔使用viu 嚟抬起自己 起度鬥紅鬥臭
我冇話你係打手 但係睇咩腥夢既全部都係死賤種
明?

你食唔食吉野家與人無關 唔想知
連登仔鐘意食 冇意見 我自己唔食都唔會鬥

波台狗都係笑緊你比錢睇moviemovie代表支持viu 既精彩推論
講唔贏就禁起底
出到嚟又講唔贏容乜易打鳩我?

3年前你都識講
邊似你死窮閪要老婆做雞乞人借錢
好黃好黃 黃過我底褲啲屎跡
唔知你做乜將我代入屈你既人身上
係咪連登仔=屈過你令你夜晚瞓唔著發惡夢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞