講真,不如認真分析下tvb報警呢樣野有幾肉酸

312 回覆
2568 Like 52 Dislike
Viu狗
次次tvb有咩柒野
viu pr即刻跳出黎踩兩腳再吹捧自己個垃圾台
睇開啲啦
兒登好多細路仲未脫離非黑即白既2元概念
升到中六會好少少
你咪係呢個po 做曬示範
中 聯 通
你地帶起批鬥風氣先
當年19 moment kay唔出聲都比你地批鬥到死

而家mirror 代言m記又話唔好鬥黃
網絡23條冇問題

唔上網唔得?

我係你柒咗就潛肉酸到
同樓主個logic一樣on99
投乜撚啫 大家都係垃圾
TVB呢單野係賣演唱會廣告
我比左幾舊水 now 睇波 睇moviemovie個台
直接比錢支持viu老細

Tvb一蚊我都冇課過比mytvsuper

Viu tvb兩邊節目都有睇過下咁

我有資格屌你地班黃絲雙重標準viu粉未
大品牌都睇穿 幾百萬播廣告不如拎一百萬派sample 比KOL放下IG
/自己搞下event 效益仲大
同d 咩同心堂, 豐裕茶莊,老套先施同時段賣廣告都覺得影衰品牌
東張西望,愛回家嘅植入式又核突
冇人賣廣告 又要養咁多人 咪發窮惡
樓主洗咩理班紅衛兵,現實就係大把人慢慢去睇viu
Tbb係咁垃圾架啦
果然撐開紅底野既人個腦就係裝呢d
tvb viu 鳳凰衛視同cctv
屌你老母啦咁撚鐘意宣傳紅底野仲咁大聲 知唔知醜
又話討論呢兩樣野
又要講鳳凰衛視 cctv
屌你老母真係九唔撚搭八
on9

而且ViuTV PR只係識二元對立
借連登仔反TVB情緒黎幫ViuTV加分拉客

屌你老母垃圾ViuTV好得去邊
國務院台都吹奏,樓主你係小粉紅?

咁李澤楷都係忠實fans 又唔見你哋抵制佢啲野
viuTv最勁係明知樓主弱智嘅都請做pr
遲下連登開po班人都比狗拉左你就知有無用
點樣無人睇呀 全港抵制得佢最勁嗰個都睇喎 仲要睇晒成集 知道晒成個情節走向喎

CcTvb最on9就係唔識扮黃
睇下viu做得幾成功先
咪一鳩樣紅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞