講真,不如認真分析下tvb報警呢樣野有幾肉酸

312 回覆
2568 Like 52 Dislike
Viu tv打手質素
呢兩年發生既野
已經夠哂我對呢個地方既寄託
做咩要退而求其次揾193呢類人做寄託呢
幾時立法個個一定要睇tvb同幫襯tvbD廣告商
仲有咩人帶起批鬥呢?唔好係唔係都入所有黃絲數好唔好
咩叫睇開TVB嗰班唔係鬥黃撚?想暗示睇TVB嘅人好大愛?定表達班人睇得TVB都唔會分黃藍
咁佢地而家係咪直接幫麥記宣傳?

我有睇造星2
有follow heartgrey 個班人
我有份吹奏山下見

Mc黃妍 kolor最多都只係借紅/藍企業幫自己宣傳

躝啦 雙標撚
Viu tv打手幾時死
你自己都答左
真心 睇得tvb 都唔會係偏激黃啦
佢地又點會出黎鬥黃

但睇viu個班唔同wo
好多係為左對抗tvb而捧另一件垃圾
既然你當初咁偏激
點解今日見到鏡代言m記匯豐又可以視而不見先
Tvb+曾志偉,淨係諗到蛋糕拍面同Wasabi
我一向覺得上tvb viu都冇問題
係班傻閪當初要抵制人
但轉個頭又放棄自己原則先肉酸姐

講咁撚耐都唔撚明
我上面已經大字講左我有裝now 直接課金支持viu老細
又有係youtube睇聲夢
唔撚明連登仔踩a 就肯撚定要捧b
捧a 又肯鳩定要借機踩b

唔閪可以分開講
ching識貨
一向我都話冇問題

係跟返你地標準先有問題

咁但係有問題你地又唔去抵制

唔講第二個
既然你認同上viu 係有問題
咁點解唔去屌7鏡粉
對唔同人有雙重標準不嬲都係最早提出黎既原因
你睇下鏡狗啲紅藍店代言
有咩問題
係你自己定性左
我又唔會睇佢新聞同d劇

你自己冇分析力唔好同人講
同d人睇蘋果日報以為佢好本土一樣咁on9
邊班人係當初咁偏激然後又視而不見? 又當所有睇viu嘅係為咗政治
咁2019前已經睇嗰班又點?
2019前已經唔睇電視2019後有睇viu嗰班又點?
仲有講返帶起批鬥先啦,係最偏激嗰班帶起,即係本身個pool係有一班唔鬥黃㗎啦?定你想講唔鬥黃嘅全部都睇TVB
cctoy惡過閪
仲講!? 好撚驚呀我依家。。。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞