講真,不如認真分析下tvb報警呢樣野有幾肉酸

312 回覆
2568 Like 52 Dislike
笑撚死 有條傻鳩連hulu hbo max都唔識就衝出黎柒 人地可以做到電影院新出電影同步上映 4k畫質 你繼續抱撚住你個movie movie訓啦 唔知你係咪由細到大淨係學過廣東話 所以英文都唔撚識又唔撚學 然後日劇韓劇歐美片全部都唔撚識然後抱住d「本土製作」音樂劇舞台劇打飛機 然後用「優質作品」自吹自擂 真係井底蛙極致
你收嗲啦
反viu反到撐tvb
你都真係死賤種黎
你噏乜鳩
我連個網都比埋你睇
本土平台都唔代表佢係播本土野wo
建議你入去movie movie個網睇下
上世紀波蘭電影 芬蘭電影
以至近年ge 黎巴嫩電影都有呀

Hulu hbo 個d主流戲你慢慢睇飽佢

個d過幾年咪又會去返hbo go同netflix
求其quote套比你參考下啦
係呀 唔識英文

但套戲講土耳其話
https://www.moviemovie.com.hk/zh/movies/60616f980b13990018b3daf8

我課左金比李澤楷 你課左未
勝者為王
今次肯定又拉幾件去坐,TVB,港共又雙贏,中共贏兩次
係香港,一間電視台生唔生存到,亦唔會係講節目質素問題,而係講會唔會出現明顯不親中既立場。一旦出現,保證死。
黃絲比人笑做黃屍真係不無道理

感情當原則
雙重標準
不學無術

用成段文同我解釋你地個d 一時一樣ge原則
屌啦星直接學我講
因為我鐘意所以睇
因為我唔鐘意 所以唔比你睇
咪算鳩數lo
香港人!
你好叻好有錢
想幫你含
鳳凰衛視打手?
買movie movie仲平過買netflix wor

點解唔課先
係咪驚睇唔明d戲
想好似ching 咁有文化
落老蘭同囡囡講我睇開黎巴嫩電影
實cow死女
曲線就走啦

明明我tvb一蚊都冇比過
但比左錢睇now tv睇歐聯睇戲
但一屌viu
就比班人話係tvb打手

我係tvb打手就唔裝now 裝mytvgold啦

電視戲我冇咩興趣追 唔比較
只講電影
Movie movie 7十幾蚊
Netflix都要99蚊啦
Netflix d 戲仲要又舊又大路 好多睇過晒
Hbo go 我裝now有送
D 戲又係垃圾黎

成班駁唔到就繼續屈人tvb打手啦

接受唔到批評就因人廢言
好簡單 你subscribe movie movie
從今日起咪再睇tvb 同 viu
包你165都溝死女

不過老蘭d女女未必搭到咀
由民主黨
到蘋果日報
到tvb
到viu
到試當真
香港人永遠鐘意吹捧d lesser evil上位
然後一次又一次睇住佢地背棄原則
TVB播英超意甲 咁波台狗咁又係咪全藍
只係有個平台咁啱播你想睇既野
裝now 唔代表你唔係死賤種
咁都可以發現新大陸高潮
你一定好撚蠢先講得出咁既說話
3間香港電視台都不了

Lesser evil都係evil

我睇返其他外國網絡平台好過
又唔鳩又多元化又好睇
VIU有得睇十年?
屌你老母啦TVB
就係你個新聞報導
我已經想投訴

但投訴又無撚用
我唯有擺睇
你唔睇
廣告商都要揀代言人架
老老柒柒 一捧一殺
當初唔捧viu 依家街邊啲廣告仲係tvb 班人
垃圾
樓主今日睇緊鳳凰衛視定cctv?
反TVB情緒係點出現唔明
Push
搞咩睇腥夢 Low taste
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞