有無人對香港apple store完全失望?

357 回覆
1211 Like 47 Dislike
炒左仲咁多閪人?咁炒多200啦
應該係Apple China
好似係上海
不過起碼比啲嘢佢地做
都話寫信去headquarter篤仆街灰啦
其實想洗走d消費券姐 不過睇怕到期都味買到
以前好鍾意同你social 而家仲衰過出面d sales
早兩日去試apple watch,第一次見天才係油頭毒撚style

佢眼定定望住我唔講野,我咪話我想試下戴上去個size,佢先遞俾我,由頭到尾都冇講過野
好個頭
上次我攞隻AirPods Pro去整(通病)
個條男藍精靈check都唔check就話係我問題
又話我會唔會聽錯
死都唔撚肯幫我換個隻新嘅
跟住我第二日book咗銅鑼灣個間
人哋check完立刻換兩隻新嘅俾我
香港一向炒家天堂
用家地獄
樓炒,地炒,電腦硬件炒,電話炒,波鞋炒,衫炒
祝願所有炒家d器官被人炒賣
上次ifc serve我嗰個又幾nice喎呢啲真係睇彩數
九龍塘一定係最串個間
一路都覺得我點對人 人點對我
起碼九成時間我買野都好地地
係咪嚟到香港啲嘢都會劣化?
>>
香港係中國嘅一部份,咁唔係好正常咩?
cwb 果d 睇落nice 好多
好主動走去問d 客有咩幫手
尋日問野有個女精靈都好有禮貌
我諗第日買野會簡去cwb
個人覺得呢間Genius Bar 唔錯
但買野不了
緊係啦 好那班比人炒哂。淨番D低學歷,靠拉關係上位同事。
Apple store出名狗,佢地有貨收埋唔賣 預約購買 引你地日日落黎問!製造noise
前日負碌棍到部新機 收工落去pickup,佢當我炒狗咁款

攞機嗰陣條女一句聲都無出過 dead足5分鐘air
九龍塘同沙田D精靈好好
最差個人覺得係APM
1. 正常用緊,當日8點搶到13pro
2. 認同態度差咗好多,唔休做又hea
其實源頭係apple
多貨長開人人買到正價 咁先可以杜絕炒價

認真
百老滙嗰啲冇所謂 公價嘢還掂水位少 抬高價兼食骨兩個月 肯定賣到嘅 賣唔到咪兩個月後做返正價
send信比gay cook睇下佢覆唔覆你囉
我好彩
次次都好好態度
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞