有無人對香港apple store完全失望?

357 回覆
1211 Like 47 Dislike
傻傻地,人地每年都有一車車人進貢俾Apple,壞咪買過部囉,駛鬼對你地咁好咩,仲要有好多電腦文盲係為左咩穩定性黎買Apple野,咩都煩d職員,咁緊係睬你有味啦,咁簡單都唔明。
香港買apple野的確似乞兒
排隊買部電話
無得退貨真係賤過狗
之前呻過呢點都要食連登仔腐皮
香港人係咪抖M黎
大陸都係咁玩退貨
但有法例規定三包
係得香港消費者賤過地底泥
乜都無保障
我之前apple watch series3 update唔到 都係去尖沙咀整serve我嗰個staff勁好勁有禮貌但係唔記得名
男定女
男人 四眼 中等身形
為你好唔想你徙錢都有錯?
通常我都係搵女
試過2次問d 野女精靈都勁有禮貌同好詳細咁答
我係上網book定先去所以冇揀過女
第一日做香港人?
If you can’t beat them, join them
尖沙咀個維修部最撚鳩同埋好鐘意請女人, 冇知識又科技白痴,我仲熟過佢,以為請女人冧客就可以矇混過關?
去過整macbook 尖沙咀女職員真係幾閪
之後去又一城先覺得係有service
Share出黎等大家一齊屌下佢
香港啲金融狗就係咁 用埋啲旁門左道野搵錢就最叻
那是公開免費更換
呢個唔關蘋果事,全世界都濫用㗎啦,原因係因為冇消費者權益保障。
係度叫咩春吖
真用家上網訂免費送貨
眼紅人哋炒狗有糧出咋
香港人今時今日都唔撚認命
消費者幾時有保障過
乜嘢牌子嚟到香港都係咁架啦

台灣apple store
Online store嚟
Retail 冇得退
無撚用

Thank you for the email to Tim Cook at Apple. Your correspondence concerns an issue that we believe would be better handled in a phone conversation.

Unfortunately, your phone number was not included in your email. I would like to speak with you at your earliest convenience. You may send me an email including your telephone number and a preferred time of contact.

Thank you for taking the time to write to us. I look forward to speaking with you.

Regards,

Angela Cheung
Apple Online Executive Relations
mailto:angela_cheung@group.apple.com

佢tran左個case返嚟香港,屌
仲要呢係特定產品仲要係未開過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞