有無人對香港apple store完全失望?

357 回覆
1211 Like 47 Dislike
啲人點解會做得出
香港法律太垃圾就真
強國退假機退積木但有法律限死蘋果唔取消得退貨保障

香港就彩你有味 跟手蘋果亞洲咪玩尻香港人
關咩事 咁只係證明部機好搶手

同nike啲炒鞋一樣姐 你要抽tim呀
好可惡幾時先買到13pm呀屌佢
藍精靈串我可以接受,但你要有料囉,俾埋晒啲google到既解決方法嚟,當我On9無試過?嘥晒我啲時間
藍精靈職員態度我又覺得幾好
有時入去混吉都俾佢地R水吹咗陣
IFC嗰間啲態度好好
剩係諗起第一日買iphone, 幾有朝氣
拍晒手咁好有氣氛
近4/5年真係無晒,唔好瀨疫情社運
有無人對香港rolex完全失望
其實都唔係近年既事
十年前買部MBP 一個月都無個Mon就死左
我記得果個月去左Apple Store 6次都整唔到又唔肯換比我
成日話換左少少野就OK架喇 之後都係壞

最後果次我係澳洲又再壞 果個staff睇兩眼成部換比我
之後就一直用無壞過 屌你老味香港Genius Bar
消費者唔爭氣
三星:香港不在全球
好你老母apm 次撚次買野買到打大佬咁
最撚憎apm同ifc 2達鬼地方串到死
而家講到全港無一間係清泉
試過之前去tst買機氣氛好好,11pro岩岩出嗰陣
情況係有幾個大媽想了解多d三鏡頭個功能
咁兩個sales都一路講解,然後到開相機再去影張相舉個例子,但個sales一時間又唔知影咩好,跟住一班sales衝去個鏡頭前面擺pose做人板喺度yeah
嗰次真係可以話好好嘅購物體驗
當然呢兩年去已經比較靜
準備玩爛APM apple store
呢行鍾意請百記sales,抗壓性強,因為成日俾人捽數
我以為香港人已經接受咗服務業從業員態度差
態度好好勁有禮貌反而令個客唔自在
心諗你惡啲語氣唔好咁友善得唔得我起雞皮
同埋有咩好笑,營業笑容好攰,你自然啲閪面吧啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞