有無人對香港apple store完全失望?

357 回覆
1211 Like 47 Dislike
梗係啦,個機價水位低到喊,一部機可以得0.幾到1%commission都唔知有無,但保養水位就多啦,我諗10%commission添啊
開一個保養好過開2部機
有冇諗過apple唔介意有炒價,順便炒起埋apple個brand
師兄睇錯鋪?豐澤係唯一一間大鋪唔炒iphone,有現貨就賣現貨
係 果陣我問過幾間全部都係咁答 唔知屌緊果班啲source邊度黎
我要換機
又要唔preorder的話,咁第一日開賣就去store摸完部機,滿意即刻搵電訊商/誠哥或者落delivery order

兩到三個禮拜一定有
仲等成個月FF walkin 然後都係去搵誠哥
洗撚做藍精靈先知咩
你條傻鳩乜柒都唔知就衝出黎柒
無睇錯 果陣我去apm 樓上果間 問埋員工佢答我有貨但係炒價
你又知條鐵咩你條低能仔買唔買到iPhone13呀 建議你縮返入你老母塊閪
第一日豐澤價
傻9 Haters黎
誠哥賣iphone真係清泉,間間都賣緊炒價時佢正價賣,雖然有無貨就未知
藍精靈撚識英文
sor,真係唔知,不過算啦,佢炒價都係一兩日,好快變返正價,反而係百記衛訊呢啲仲炒緊
cwb都有 得港島限定
其實諗下都知 咁多間大鋪都炒 佢會唔炒? 咪玩啦
蘋果亞洲有限公司係一間好仆街嘅公司
識人點同 員工自己買公司野通常有另一條隊甚至有discount
誠哥啲員工discount就咪提啦,95折仲要係5000蚊先有,分分鐘自己信用卡回贈都多過佢
用macbook 無理由唔買apple care, 除非年年換機
金毛紋身咩都有,香港特色

有時打去問d 野成把西聲
唔講以撚為打左俾個人仲係床上訓緊教咁
屌你老母訓教就射波唔撚好返工
有人爭既野先香
答佢60 日內再買,因為會多多60日applecare +用
包佢即刻接唔到落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞