高雄城中城大樓惡火傷亡慘重 至少22死

425 回覆
78 Like 9 Dislike
你條友連台灣都奶埋?
覺得加番啲哀悼嘅balance下會好啲
屌咁d非洲村落仲落後弱智仔乜都搵d柒嘅地方比 弱撚智
分開咗兩個comments 我係指應該加埋表示哀悼嘅落去
你覺得d台狗 care我哋班港仔講咩咩
台灣係冇咁發達 但點都未至於生蕃掛 程度問題 我覺得用生蕃又誇張咗啲
東邊D國民黨都幾生蕃
同埋D韓粉氣氣氣氣氣
咁偏激撚 你up乜 佢哋都會高潮 我相信正常user未至於掛
比起香港咪生蕃囉有乜嘢講錯?
自大无知嘅发言
唔會啦,佢地後生理性個堆咪會知其實講中晒重點
另外個批小粉紅五毛咪係咁話好似支那咁講「台灣事關你香港咩事」囉
不過我覺得件事發生左,點解唔俾討論?
其實話唔關人地事都幾好笑,每一個事件都係可以用黎做參考
避免有下一次相似事件發生,唔存在咩地方發生既事唔關你事
你屎忽痕既話可以評論埋非洲北極南極發生緊既事
係唔需要得到人地同意
花蓮王 自帶bgm 做立委請假去坐監 一樣照投
殘體可以出返去先
真係好多台狗睇得自己好高,以為自己一線國家香港點衰都未輪到台狗睇唔起我哋啦屌
明顯曲 串緊嗰條友叫台灣做城市
多謝 CHEAP_LAM 講咁多台灣啲鄰居與別不同溝通方式,又知多一樣嘢。

所以我仍然覺得透天厝至適合我,暫時諗到缺點係 有老鼠,易被賊人打劫,大雨水浸,電光火石跑去揼垃圾
呢個真 佢哋國際視野真心唔掂
自膠
台灣其實北中南個發達程度真係相差幾遠
冇錯 我去過南部旅行 真係好多地方都幾鄉下又舊 台北真係明顯現代好多
佢地D溝通方式真係好特別,明明有門鐘係隔離
你聽到有音樂,連門鐘都唔敢禁係咩料

透天有蛇蟲鼠蟻就一定,仲有電線電器老舊,通常都要俾舊錢去翻新
唯一好處係大
我未得閒去台中台南
我知台中台南D車路好闊
闊撚過西隧
仲有人之後升咗職
台中好多電單車
成個台灣都係電單車
D鐵馬真係好癲,穿插到每一個角落
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞