台灣可能放寬港人移民資格

296 回覆
88 Like 19 Dislike
UK港仔先值錢,溝通又易啲,你估啲台妹英文好好咩
你講緊嗰啲係港女
台妹邊有港女咁賤
如果係大陸妹
只要求其有一張外國證件佢即刻陰道打開

所有工都得

Fb 鬧過民進黨就含撚
臺灣一鬧民進黨就係中共同路人皆知
佢地做專業都係用中文,點溝通呀
你諗下醫生要學點用中文打字寫病情
it狗寫documentation要寫中文

有料的都唔會想去
小心滲透係岩,佢都係走難人士唔應該由佢講
要check就好難,除左政治迫害,或者要97前香港出世或者好D
佢本passpor係bno/bc來
去台灣有時個心會怕遲下又變大陸
垃圾地方
其實有乜分別 繁體支那
如果佢地無上位 相信極其量深藍 點會仲搵命搏愛國
你睇689條撚樣無利益 滲透又無權采你ON9
好似話1個鐘先8蚊台幣
回答你問題
醫生
https://youtu.be/mgxRuDbSV88
我自己就工程師 基本上所有datasheet都係英文寫
是旦搵份台廠文件比你睇
https://datasheetspdf.com/mobile/907912/Himax/HX8819AFB/1

有料唔想去台灣我唔介意
冇料唔好來就得
囉錢開間網店一年,就批,即無咩大成本。
之後變實體店,D人就開自助洗衣店,夾公仔,頂間珍珠奶茶個D。
依家就實體3年,請兩個台灣人全職。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞