連登巴膠怒屌屎水fucking雙層電動巴暨屯門站步行返屯碼也不算太遠專區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
咁272X可以改經大埔道,太子逆走至亞階老街,油麻地彌敦道,麗翔道及海泓道。271X星期一至六下繁往富亨,改經窩打老道,天橋及獅隧不停站,轉每日全日雙向服務。271星期一至六下繁往富亨改經漆咸道南,理大,公主道天橋,窩打老道天橋及獅隧不停站,改名X271。271星期一至六上繁往九龍改經青沙,西九公,雅翔道,柯士甸道,廣東道逆走至梳士巴利道,加經漆咸道南,拉去理大,改名X271。271B取消星期一至六上繁往九龍及下繁往大埔。72X改至紅磡站,改經愛民及何文田。
再加埋啲痴撚線司機,有幾個當自己揸跑車咁,少啲心血都唔掂

成間公司最恐怖係部EH6721, 2012年打風成棵樹壓落嚟變唒型,之後喺唔知邊架劏車套個殼整返繼續行,個內籠寧舍黃甘甘

307 5點後已經唔可以搭 5點個班應該都6半先到大埔揸307嘅司機要裝個尿袋
7點半之後就可以搭返307
東區可能307p算 包有位有得瞓 慢慢塞下算
厹:錢箱都唔響
太古上未必有位坐
678就多數有
成撚日都有
做73X/75X入富善 廣福道勁撚多學生買餸廢老搭
如果無位坐可能0066去鑽石山轉車算
以為73x7x係啲客番富善富亨多
同行之間會唔會玩野
有日接近尾班車時間自已坐緊嘅九巴係高速公路比另一架九巴排頭
排完之後突然之間渣咗左又間唔中踩下break
明明前面一架車都冇
覺得自已架車個司機好慘
閘未有EMV機
用到「營辦商」落去已經輸咗會兜得柒,唔加就得。
痕妓好忙
又PC4053又33B
佢同支那寶簽左獨家協議呀嘛
要23年先有EMV 機
4053 行 268B 都冇咩特別啦其實
見佢個style 有得似捷輝

佢有份既大埔26 都正正常常既, 係收得貴
但價錢唔係重點, 密車, 駕駛態度正常自然多人搭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞