連登巴膠怒屌屎水fucking雙層電動巴暨屯門站步行返屯碼也不算太遠專區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
962G (同 X962) 入埋轉車站啦施主
仲有西站來回彩虹以東
吐公科學園無塞 污水處理廠同大隧埋站少少塞
泊如心係方便象石梨落西站個邊啫
咪撚再見到48X/73X可風、梨木樹落
48X平過40P
所以情況唔會變
無可能
48X 班次密好多
次次48X 去到梨木樹都起碼落半車客
962X成堆人一齊跳962G
個閪燈口如果要 66M 入一入山景總站起碼無 5 分鐘 ...
258S 朝早山景總站落大興自轉一圈又要至少 11 - 12 分鐘
73x雖然10.7 但西站都唔少梨木樹客行去如心搭73x 寧願密車快啲番屋企 依家有40p雖然平啲但咁疏車 應該見到等10分鐘內先會等 其他時侯都係73x
其實厹喺梨木樹整部機都好
等多啲人搭73X 喺梨木樹落車拍卡
咁轉車站就上到73X
講真呢啲雞肋區厹點會同你整呀
一定係叫啲魚一係科金一係自己醒水行落去沙咀道逼架死人36
點解40P唔洗跟936幾個上葵巴總自轉
936上葵太兜無人講,剩係執於長沙灣
鳩巴又喺度燒錢式留客

咁多新界東九線,應該得80有咁嘅待遇
出九東我反而會諗40>40P 因為饒宗頤直上真係唔耐
但回程累鬥累 應該會揀33B先 之後40 40P見車上

當然又要睇埋邊度出發去邊度
但置樂起碼值得有一條厹全日直出啦,俾人出屯轉都好
置樂班人慣咗行去華都,你整條線都只係左手交右手
厹緊係唔彩你啦
40P 返荃灣要兜大隴街 ... 其實都幾重口味
睇下幾時入埋北葵涌街市
幾時跟返936重口味路線
咁你搭埋我嗰份
110都係正正經經做埋旺角/西九站好過
夾埋102拆3條線加速
厹心諗48x 8.6同73x 10.7做貴價短途客不知幾爽36就又塞又兜先上到梨木樹仲要早咁平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞